Κορονοϊός: 146 θάνατοι στην Ελλάδα – 6 νέα κρούσματα – 2.632 στο σύνολο



Ακόμα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωής του στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, εξαιτίας του κορονοϊού, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 146, εκ των οποίων 39 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άντρες.

Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα τη Δευτέρα (04/05) είναι 6 ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 2.632.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αναφοράς, 35 είναι διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. Το 23% είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Παράλληλα, 81 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Μέχρι σήμερα ελέγχθηκαν 80.951 κλινικά δείγματα.

«Τα εμβόλια βρίσκονται στο προσκήνιο με περισσότερες από 100 ομάδες σε όλο τον κόσμο να έχουν ξεκινήσει μελέτες. Αυτή τη στιγμή γίνεται μία τεράστια προσπάθεια για τον εντοπισμό του κατάλληλου εμβολίου», ανέφερε ο κ Τσιόδρας.

«Κάποιες από αυτές τις προσπάθειες θα οδηγήσουν σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια δόσεις εμβολίου μέχρι το τέλος του έτους», υπογράμμισε ο καθηγητής.

Από το newsbomb.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Κορονοϊός: 146 θάνατοι στην Ελλάδα – 6 νέα κρούσματα – 2.632 στο σύνολο

  1. Καθε χρονο παγκοσμια σκοτωνονται σε εργατικα ατυχιματα 6 εκατομμυρια εργατες προσπαθοντας να πανε ενα μεροκαματο στο σπιτι τους περιπου καθε 15 δευτερολεπτα χανετε ενας ανθρωπος για το μεροκαματο,,,για αυτον δε θα μιλησουνε ποτε τα μεσα μαζικης αποβλακωσεις,,,καθε χρονο μια μικρη κωμοπολη ξεκληριζεται στην ελλαδα απο τροχαια,,,ουτε για αυτους θα μιλησουνε, ,θα μιλησουνε για τον κορωνοιο που σε παγκοσμιο επιπεδο εχει λιγοτερους νεκρους απο την κοινη γριπη και ετσι θα κλεισει,,τη χρονια.θα μιλησουνε,,για υπεργηρους που χασανε τη ζωη τους απο τον κορωνοιο.,,αλλα δε θα μιλησουνε ποτε για τους νεους που θα χασουνετη δουλεια τους που θα φυγυουνε μεταναστες που θα πεθανουνε απο καποιο μαγκανι προσπαθωντας να ζεσταθουν,για αυτους που δε θα αντεξουν κ θα αυτοκτονισουνε βλεποντας τις τραπεζες να τους περνουνε τα σπιτια που χτιζανε μια ζωη,,,οπως δε μιλησανε και για τους υπεργηρους που χαθηκαν πριν λιγα χρονια επειδη δεν ειχανε το πενταευρω..τοτε δεν ηταν τοσο δημοφιλεις οι παπουδες,,το απλα βγαινανε καιλεγανε δε πεθαινουνε κιολας….γιατι απλα τωρα πειρανε 20 εκατομυριασε ζεστο χρημα και αλλα 20 για τις αδειες που δε θα πληρωσουνε….σε τρομαζουνε καθε μερα μενεκρους για να ξεχασεις πως αυξηση δε θα παρεις και φετος,,,αλλα πρεπει να παρεις μειωση ,,,(πρεπει να κανεις και εσυ κατι για την πατριδα μη δυστροπεις,,,τικι ανοι πλουσιοι γινονται πλουσιοτεροι,,,τι κι αν οι τραπεζες σκορπισαν τα λεφτα τον καταθετων σε ανεμοδανεια,,εσυ φταις που θα χασεις το σπιτι σου,τι δουλεια σου,,την μικρη επιχειρηση σου,,,αυτοι ειναι καλοι,,σε προστατεψαν απο το φονικο υιο…εσυ φταιες

  2. ΣΚΑΙ 4-5-20

    Τσιόδρας: Ὅποιος εἶχε κορονοϊό καὶ πέθαινε ἀπὸ ἄλλη αἴτια, τόν καταγράφαμε ὡς θῦμα κορονοϊοῦ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.