Βίντεο: Πρώτη μέρα μετά την καραντίνα στην Κοζάνη με αυξημένα κίνηση στους δρόμους – Μποτιλιάρισμα στην οδό Γκέρτσου



Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου 2020 στην πόλη της Κοζάνης, πρώτη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας των πολιτών.

Στην οδό Γκέρτσου παρατηρείται μποτιλιάρισμα ενώ πολλοί κεντρικοί δρόμοι της Κοζάνης έχουν ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση μετά από πολλές μέρες.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Πρώτη μέρα μετά την καραντίνα στην Κοζάνη με αυξημένα κίνηση στους δρόμους – Μποτιλιάρισμα στην οδό Γκέρτσου

  1. Να ζεις στην Κοζάνη και να παίρνεις αυτοκίνητο για να πας απλά βόλτα και να δυσκολεύεις τους ανθρώπους που πραγματικά εργάζονται εκείνη την ώρα είναι απλά τραγικό … Περπατήστε λίγο όπως στην καραντίνα, ήταν η μοναδική φορά τα τελευταία χρόνια που ζήσαμε φυσιολογικά …. Από την μία άκρη στην άλλη είναι είκοσι λεπτά με τα πόδια, δεν θα πάθετε κακό έχει χτυπήσει κόκκινο η παχύσαρκα στην εποχή μας…. Πρέπει να βγεί νόμος οποίος δεν έχει δουλειά απαγορεύεται να κυκλοφορεί άσκοπα με το αυτοκίνητο εντός πόλης για χίλιους λόγους…. Ο νεοέλληνας δεν έχει λογική και συνείδηση….

    1. Αι σιαπερα ρε…!!
      Ο κόσμος αγανακτησε 50 μέρες .Σας στο σπίτι λογικό κ επόμενο ήταν να γίνει αυτό θα ήταν καλύτερα να συνωστίζονται στην πλατεία ο ένας πάνω στον άλλο….?
      Μάλλον είσαι από αυτούς που δεν έκατσες τόσες πολλές μέρες στο σπίτι σου γι’αυτό τα λες αυτά…

      1. Η απάντηση σου μου φτάνει ….
        Δυστυχώς είστε πολλοί…
        Δηλαδή τόσο καιρό σε είχαν σε φυλακή????
        Είχες την επιλογή να βγεις να περπατήσεις να απολαύσεις την οικογένεια σου ,να συζητήσεις, να εκτιμήσεις της αξίες της ζωής… Και εσύ αντί αυτού, σου έλειψε η βόλτα με το αμάξι καί η καφετέρια
        Θλίψη…

      2. Μάλλον είσαι από αυτούς που δεν δουλεύουν για να δεις πόσο δύσκολο είναι να σε καθυστερούν αργοσχολοι

  2. αγαπητέ μου ΚΑΝΕΝΑΣ όπως αποκαλείς των εαυτό σου καλό είναι να μην σχολιάζεις τον τρόπο ζωής του καθε ανθρώπου. Δεν σου πέφτει λόγος πως ζεί ο καθένας στο σπίτι του ούτε ζείς μαζί του για να έχεις άποψει. Ασχολήσου με το σπίτι σου και με την οικογένεια σου και μην χανείς το χρόνο σου απλά γιά να σχολιάσεις όχι τίποτε άλλα σπαταλάς και το χρόνο των δικό μας που νομίσαμε οι καημένοι οτι θα διαβάσουμε κατι ουσιώδες…διαβάζοντας τα σχόλεια νόμισα ότι ήσουν ενημερωμένος για κάτι σημαντικό…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.