Ανοίγει τη Δευτέρα 4 Μαΐου το Goody’s Burger House Κοζάνης με τις υπηρεσίες delivery και take away

Το φαγητό και οι αγαπημένες μας Goody’s Burger House γεύσεις έχουν πάντα τη δύναμη να μας φτιάχνουν τη διάθεση! Κι αυτό το χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ! Για το λόγο αυτό συνεχίζουμε να ετοιμάζουμε για εσάς τις απολαυστικές Goody’s γεύσεις και να σας τις προσφέρουμε στην πόρτα σας. Γιατί, όσο μακριά κι αν είμαστε, πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να είμαστε κοντά σας.

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου ξεκινά τη λειτουργία του και πάλι το κατάστημα Goody’s Burger House Κοζάνης στην Πλατεία Ελευθερίας 5 με τις υπηρεσίες take away και delivery!

Με ένα τηλεφώνημα στο 18365 παραγγείλτε τις αγαπημένες σας γεύσεις με την διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων που όλα αυτά τα χρόνια σας παρέχει η εταιρία, μέσα από τον διαπιστευμένο φορέα Πιστοποίησης TUV HELLAS (NORD) Συστήματα Διαχείρισης (ISO 9001 Ποιότητας και ISO 22000 Ασφάλειας Τροφίμων).

Δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές του καταστήματος Goody’s Burger House και παραγγείλτε τις αγαπημένες σας γεύσεις στο https://www.goodysdelivery.gr/

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.