Κορονοϊός: Εξιτήριο για 55χρονο δικηγόρο που νοσηλευόταν από τις 10 Απριλίου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο



Κερδίζουν ολοένα και περισσότερο τις μάχες που δίνουν, ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές, στο κρατικό νοσοκομείο Κοζάνης, με τον “εχθρό” κορονοϊό!

Χθες αργά το βράδυ πήρε εξιτήριο 55χρονος δικηγόρος από την Κοζάνη, οποίος νοσηλευόταν από τις 10 Απριλίου στο νοσοκομείο, θετικός στον κορονοϊό και με ήπιο υποκείμενο νόσημα. Σήμερα είναι αρνητικός στον ιό και βρίσκεται υγιής στο σπίτι του.

Οι δύο εναπομείναντες ασθενείς που νοσηλεύονται ήδη στο νοσοκομείο, κατά πάσα πιθανότητα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα πάρουν εξιτήριο εντός της τρέχουσας εβδομάδας, καθώς η κατάσταση της υγείας τους βαίνει ικανοποιητικά και έτσι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού θα μηδενιστούν!

Οι εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε ύποπτα άτομα για προσβολή τους από τον κορονοϊό, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ήταν όλες αρνητικές στον ιό και το γεγονός χαροποίησε ιδιαίτερα την κοινωνία της Κοζάνης, καθώς ο κορονοϊός στην πόλη μας “χτυπήθηκε” αποτελεσματικά και από “εφιάλτης” που φάνηκε αρχικά μετατράπηκε στην πορεία σε εύκολο αντίπαλο!

Από το efkozani.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.