Εισαγωγή στη μυθοπλασία: Γράψε το δικό σου μυθιστόρημα – Από την πλατφόρμα πολιτισμού culture365



Η πλατφόρμα πολιτισμού culture365 (www.culture365.gr) οργανώνει κύκλο μαθημάτων ασύγχρονης τηλεεκπαίδευσης “Εισαγωγή στη μυθοπλασία: Γράψε το δικό σου μυθιστόρημα”. Ο κύκλος μαθημάτων αποτελείται από 10 ενότητες (συνολικά 44 μαθήματα). Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την τέχνη της μυθοπλασίας και θα μάθουν βασικές τεχνικές συγγραφής μυθιστορήματος. Θα μάθουν, επίσης, πώς να αναπτύσσουν τις ιδέες τους με τη δική τους συγγραφική προσέγγιση, μέσα από μια διαδικασία εκμάθησης και καθοδήγησης.

Στο τέλος του κύκλου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις τεχνικές μυθοπλασίας και να δημιουργήσουν χαρακτήρες και ιστορίες, να αναπτύξουν τις ιδέες τους, να προσεγγίσουν την παρατήρηση ως εργαλείο της μυθοπλασίας, να κατανοήσουν τη σημασία της γραφής και να μελετήσουν τις τεχνικές και μεθόδους άλλων δημιουργών, αναπτύσσοντας τις συγγραφικές τους δεξιότητες.

Σκοπός του κύκλου είναι να αποτελέσει έναν πολύτιμο οδηγό για κάθε επίδοξο συγγραφέα!

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του κύκλου μαθημάτων https://www.culture365.gr/courses/εισαγωγή-στη-μυθοπλασία-γράψε-το-δικό/

Επικοινωνία

culture365 team

Website: www.culture365.gr

Email: info@culture365.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.