Αναβάλλεται η έλευση της Iεράς Eικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας στην Κοζάνη και η μεγάλη Λιτανεία



Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον Κορωνοϊό Covid – 19 και σύμφωνα με την κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π. οικ. 23093/6-4-20/Φ.Ε.Κ. Β΄ 1471/16-4-20, η καθιερωμένη έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ζιδανίου στην Κοζάνη και η λιτάνευσή της την Κυριακή του Θωμά 26η Απριλίου 2020 αναβάλλονται.

Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας θα πραγματοποιηθεί έπειτα από την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Από την Ιερά Μητρόπολη

9 σχόλια στο άρθρο “Αναβάλλεται η έλευση της Iεράς Eικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας στην Κοζάνη και η μεγάλη Λιτανεία

  1. ΣΩΣΤΑ !!!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΩΡΑ!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑ????ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ???? ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ!!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ !!!!Α-Μ-Ε-Σ-Ω-Σ!!!!

  2. Πολύ σωστά. Δεν πρέπει να αναβληθεί η λιτανεία. Είναι μέγα λάθος.

    Η λιτανεία πρέπει να ακυρωθεί εντελώς. Δεν πρέπει να γίνει καθόλου. Είναι μέσο διασποράς της αρρώστιας. Θα περιφέρεται και θα μεταφέρει τον ιό από τον ένα στον άλλο μόνο και μόνο που θα την ακουμπήσουν όλοι.

    Προσοχή!!!!! Όλη η προσπάθεια να πάει χαμένη είναι μεγάλο κρίμα. Ούτε ο Θεός δε θα ήθελε κάτι τέτοιο.

    1. Εσυ που δεν εισαι αθεος,σε ποιον θεο πιστευεις αθρωπακι;μυαλο δεν σου εδωσε ο θεος που πιστευεις;προσεξε μην σκασεις απο την πολυ σου πιστη!ανθρωπακι!ζητιανε του παραδεισου!και στον παραδεισο να πας,παλι ανθρωπακι θα εισαι.

  3. Πριν χρόνια γινόταν λειτανίες να φύγουν οι ιώσεις τώρα αντιστράφηκαν οι όροι ”Καλή μας τύχη” αυτοί που μας έφεραν τα μνημόνια θα μας σώσουν !!!!

  4. ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΜ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ .. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ???? ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…

    1. Συμφωνώ μαζί σου!!!!! Να τα κλείσουνε!!!!! Εγώ δε τα χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς (internet) κάνω συναλλαγές με κάρτα!
      Αν τα κλείσουν όμως και ο κόσμος δεν έχει να φάει και πεθαίνει μην έρθεις μετά στη “συναγωγή μας” να ζητήσεις βοήθεια.
      Χωρίς λιτανεία ζούμε μια χαρά!!!! Χωρίς φαΐ δε νομίζω!

      Άντε …………. χριστός ανέστη ……………..
      Θα σε ταΐσει κιόλα

  5. Λυπάμαι που νομίζεις ότι είμαι άθεος. Πιστεύω μια χαρά!!!
    Εικονολάτρης δεν είμαι ούτε και φαρισαίος.
    Εσύ που είσαι “θεούμενος” άσε και τους άλλους να έχουν μια γνώμη.

    Άντε βρε….. καλό φαΐ τώρα. Χωρίς ΑΤΜ. Να σε δω!
    Ή μήπως έβαλες 5 κοτούλες και ένα κηπάκο όπως είπε ο Κασαπίσης???

  6. Εσυ που δεν εισαι αθεος,σε ποιον θεο πιστευεις αθρωπακι;μυαλο δεν σου εδωσε ο θεος που πιστευεις;προσεξε μην σκασεις απο την πολυ σου πιστη!ανθρωπακι!ζητιανε του παραδεισου!και στον παραδεισο να πας,παλι ανθρωπακι θα εισαι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.