Κορωνοϊός: Διαρκής στήριξη του Δήμου Κοζάνης στις εθελοντικές αιμοδοσίες-Βγαίνουμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα



Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Κοζάνης για τη στήριξη των εθελοντικών αιμοδοσιών, καθώς έπειτα από τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί στη χώρα υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην επάρκεια αίματος.

Σε αυτή την κατεύθυνση η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, πραγματοποιώντας απολυμάνσεις των χώρων που γίνονται οι αιμοδοσίες, πριν και μετά τη διαδικασία, για την ασφάλεια αιμοδοτών και νοσηλευτικού προσωπικού. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις στους χώρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου, του Κοινοτικού Καταστήματος Πετρανών, καθώς και του Πνευματικού Κέντρου Κρόκου.

Επιπροσθέτως, ο Δήμος Κοζάνης στήριξε από την πρώτη στιγμή τη λειτουργία μονάδας αιμοληψίας στο χώρο του ΚΗΦΗ (οδός Πλακοπίτη 11, στο ισόγειο των 40 Μαρτύρων), με την ευθύνη του Μαμάτσειου Νοσοκομείου. Οι δημότες μπορούν να δώσουν αίμα από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:30-13:30, αφού πρώτα επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας στο τηλέφωνο 2461352642.

Η ανάγκη για αίμα δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη. Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας. Βγαίνουμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα.

Συμμετέχουμε στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου 2020, στην Κοινότητα Αιανής, από τις 15:00 έως τις 20:00, από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.