Κορωνοϊός: Η στιγμή που 79χρονος από τη Δαμασκηνιά βγαίνει από τη ΜΕΘ: «Περαστικά κύριε Περικλή»



Όλο και πληθαίνουν τα χαμόγελα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων αναφοράς της χώρας για τον κορωνοϊό, καθώς καθημερινά ασθενείς που νόσησαν βαριά κερδίζουν τη μάχη και παίρνουν εξιτήρια από αυτές.

Συγκινητικές στιγμές σαν και αυτές της προηγούμενης εβδομάδας στο Θριάσιο, όταν ένας ασθενής βγήκε από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, βίωσαν το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα και στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη όταν ένας 79χρονος εξήλθε από τη ΜΕΘ, κάνοντας γιατρούς και νοσηλευτές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. «Αντε κύριε Περικλή περαστικά», ακούγεται να λένε.

Βίντεο: Η στιγμή που 79χρονος βγαίνει από τη ΜΕΘ

Πλέον ο κ. Περικλής νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι ο 79χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τη Δαμασκηνιά, το πρώτο χωριό στην Ελλάδα που μπήκε σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Για «δεύτερος Ανέστη» έκανε λόγο η σύζυγός του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV όταν έμαθε τα ευχάριστα από τους συγγενείς.

Την ίδια ώρα, βέβαια, η μάχη των εργαζομένων στη ΜΕΘ συνεχίζεται καθώς στο διπλανό κρεβάτι από τον 79χρονο νοσηλεύεται διασωληνωμένος από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ένας 35χρονος με πνευμονία λόγω κορωνοϊού.

Πηγή: iefimerida.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κορωνοϊός: Η στιγμή που 79χρονος από τη Δαμασκηνιά βγαίνει από τη ΜΕΘ: «Περαστικά κύριε Περικλή»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.