Δωρεά του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο



Με βαθύ αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός του τοπικού τμήματος Πτολεμαιδας , παρέδωσε συσκευασίες με είδη πρώτης ανάγκης για τους ασθενείς με covid -19 του Νοσοκομείο μας.

Με την πράξη αυτή για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η συνεχή και διαχρονική συμβολή σας για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων που βιώνει η Πατρίδα μας.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την πολύτιμη αυτή πράξη σας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

7 σχόλια στο άρθρο “Δωρεά του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

  1. Η εκκλησία απαγορεύεται να κάνει δωρεές????
    Τόσος πλούτος ,,, τι τον κάνει? ας βοηθήσει τώρα που έχει ανάγκη ο κόσμος , αλλά ξέχασα μας νοιάζει μονο ο εαυτός μας και η σωτηρία για τον άλλον κόσμο …. Αυτός εδώ δεν έχει αξία ….

  2. Τα ριχνουν ολα στην αλλη ζωη ,για να ζουνε μονο τα θρεφταρια ανετα σαυτη την ζωη!Θεομπαιχτες!Μαυρες ψυχες!τι σχεση εχετε βρε εσεις με τον γλυκυτατο Χριστο;Πουλατε και αγοραζετε Χριστο!

  3. Αν κανει δωρεες η εκκλησια,θα εχουμε λιγοτερους θανατους!εκει φτασαμε!Μονο ο μαμωνας τους ενδιαφερει,μονο το χρημα,γιαυτο χοροπηδανε σαν μπαλαρινες μπροστα στην Αγια Τραπεζα!Φριττουν και αφριζουν γιατι αδειασαν τα παγκαρια!Αν ξανακατεβει στην γη,θα σας χορευει στο ταψι!αμεταθετοι στην αγαπη και αφιλοι!

  4. Μουγκα στην στρουγκα!Ο γερο Λαδας μονο επαιρνε,δεν εδινε!μονο με τον διαβολο ασχολουνται και με την κολαση!Ο διαβολος παιρνει δεν δινει!καθε μερα σταυρωνουν τον Χριστο!

  5. Αχ!βρε Καζαντζακη!ποσο μπροστα ησουν!Ποσο αγνος στην ψυχη ησουν!ησουν με τον παπα φωτη και οχι με την χοντρη κοιλια τον παπα φωτη!

  6. Συγμωμην με την χοντρη κοιλια του Παπα Γρηγορη ηθελα να πω.αν και οπως το εγραψα παλι τσιριαζει!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.