36χρονη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Κοζάνης με εκτεταμένη πνευμονία νίκησε τον κορονοϊό – Πάσχα στο σπίτι της μετά από 12 μέρες νοσηλείας



Η 36χρονη νοσηλεύτρια του κρατικού νοσοκομείου Κοζάνης με εκτεταμένη πνευμονία «δάμασε» τον κορωνοϊό, έχοντας δίπλα της τους άγρυπνους γιατρούς – σωτήρες συναδέλφους της.

Με πολύ καλή κατάσταση της υγείας της πέρασε το Πάσχα στο σπίτι της, τηρώντας βέβαια τις ενδεδειγμένες και επιβεβλημένες οδηγίες των θεραπόντων γιατρών.

Η 36χρονη νοσηλεύτρια του κρατικού νοσοκομείου Κοζάνης, που διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό και νοσηλευόταν από τις 6 Απριλίου, ήταν μία ακόμη συνάνθρωπός μας που δεν το «έβαλε κάτω», έχοντας δε δίπλα της τους συναδέλφους γιατρούς, «άγρυπνους φρουρούς», έδωσε με τόλμη και γενναιότητα τον αγώνα της και νίκησε.

Κοίταξε στα μάτια τον ύπουλο εχθρό, τον κορωνοϊό, πίστεψε πως δεν είναι ο ακατανίκητος και τον «καθήλωσε».

Η νεαρή νοσηλεύτρια ξεπέρασε την αρχικά επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας της (εκτεταμένη πνευμονία) και σήμερα υγιής πήρε εξιτήριο, περνώντας το Πάσχα στο σπίτι της, περιορισμένη όμως, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις σχετικές οδηγίες των γιατρών.

Από το efkozani.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.