Καλές καιρικές συνθήκες έως τη Δευτέρα του Πάσχα



Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως τη Δευτέρα του Πάσχα (20/04), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις τοπικού χαρακτήρα αναμένονται το Μ. Σάββατο (18/04) ενώ την Κυριακή του Πάσχα (19/04) θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει τη Δευτέρα του Πάσχα (20/04) στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο έως το Μ. Σάββατο (18/04) οπότε θα φτάσει κατά τόπους τους 24-25 βαθμούς, ενώ στη συνέχεια δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ. Ενίσχυσή τους αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα (20/04) οπότε στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Στον παραπάνω πίνακα παρουσιάζονται συνοπτικά οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν έως τη Δευτέρα του Πάσχα (20/04).

Σύνταξη άρθρου: Α. Καραγιαννίδης, Κ. Λαγουβάρδος
meteo.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.