Κορονοϊός: Αποσωληνώθηκαν δύο ασθενείς από τη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου – Τρία ακόμη εξιτήρια ασθενών από το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας



Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το επιστημονικό προσωπικό, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και το σύνολο των εργαζομένων του Νοσοκομείου μας, γιατί σήμερα 16-4-2020 απόσωληνώθηκαν δύο ασθενείς ηλικίας 73 και 76 που νοσηλεύονταν με covid-19 από 17-3-2020 και 18-3-2020 αντίστοιχα στη ΜΕΘ και θα μεταφερθούν στο Παθολογικό τμήμα για περαιτέρω ανάρρωση.

Η χαρά η αισιοδοξία μας αλλά και η ελπίδα μας ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές κατά του ιού covid-19 ενδυναμώνεται και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να βελτιώνουμε τις παροχές υγείας προς τους συνανθρώπους μας.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε να δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό και το καλό κοινό.

Από χθες 15-4-2020 και σήμερα 16-4-2020 δόθηκαν τρία εξιτήρια σε ασθενείς που νοσηλευτήκαν από το ιο covid-19 ηλικίας 18, 54 και 68 και τους δίνεται η δυνατότητα να βρεθούν κοντά στα συγγενικά τους πρόσωπα για την εορτή του Πάσχα.

Πραγματικά η συγκίνηση όλων μας είναι πού μεγάλη και δικαιώνει τον αγώνα που δίνεται καθημερινά κατά του ιού.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.