Ο Νομός Κοζάνης πρωτοπορεί στη εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση – Απάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κοζάνης σε δημοσίευμα



Σε απάντηση δημοσιεύματός με τίτλο <<Πολλοί Δάσκαλοι και στην Κοζάνη δεν προχώρησαν στην εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση>>,θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

α) Το ευχαριστήριο μήνυμα (από 30-3-2020) του κ. Μαρδίδη Θ.Π.Δ.Ε Δυτικής Μακεδονίας ,όπου αναφέρεται για τις φιλότιμες και άοκνες προσπάθειες που καταβάλουν όλοι οι εκπαιδευτικοί.

β) Το ευχαριστήριο μήνυμα (από 31-3-2020 )του κ. Γκαμπούρα Ι. Δ/ντη της Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης όπου αναφέρεται στην χωρίς προηγούμενο ενεργή συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών.

γ) Το δημοσίευμα με τίτλο Ο Νομός Κοζάνης πρωτοπορεί στη εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση .Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου μέχρι στιγμής καθηγητές, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί του Νομού Κοζάνης έχουν ανεβάσει 1678 διαθέσιμα μαθήματα(ως τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης), 720 στην πρωτοβάθμια και 965 στη δευτεροβάθμια. Αυτή είναι μια μορφή ασύγχρονης εκπαίδευσης με τα νούμερα να αποδεικνύουν τα γρήγορα αντανακλαστικά των εκπαιδευτικών της περιοχής μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι σήμερα 10/4/2020,στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, οι Δάσκαλοι της Κοζάνης έχουν αναρτήσει 4.300 διαθέσιμα μαθήματα και συνεχίζουν.Επίσης πάνω από 180.000 χιλιάδες εκπαιδευτικοί έχουν εγγραφή στο πανελλήνιο σχολικού δίκτυο.

Οι συνθήκες και τα μέσα δυσκολεύουν απίστευτα το έργο τους, δεν τα χρησιμοποιούν όμως ως άλλοθι. Εργάζονται νυχθημερόν από τους υπολογιστές, τα τηλέφωνα, τα στελέχη εκπαίδευσης από τα σχολεία τους, γιατί καταλαβαίνουν πως τα παιδιά μας χρειάζονται στήριξη, ενίσχυση, ενθάρρυνση, αισιοδοξία. Κάνουν με αίσθημα βαθύτατης ευθύνης το έργο τους.

ΤΟ Δ.Σ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

14 σχόλια στο άρθρο “Ο Νομός Κοζάνης πρωτοπορεί στη εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση – Απάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κοζάνης σε δημοσίευμα

  1. Σε πληροφορώ από μαθήματα που έχω δει να γίνονται σε γυμνάσιο της πόλης ότι δεν είναι ότι πιο ξεκούραστο για τους καθηγητές, μαθητές να μπαίνουν και να βρίζουν τον καθηγητή τους η να βάζουν βίντεο/μουσική την ώρα του μαθήματος…προσπαθούν με ότι μέσο μπορούν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά σας και αυτό είναι το ευχαριστώ…Με τίποτα δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι σαν λαός…

    1. ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
      ΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ!!!!ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ….

  2. Παρα πολυ
    Ζηλευω.
    Ξερεις τι ειναι
    να τα ξυνεις
    ολο το χρονο
    και ο μισθος να
    Πεφτει.
    Και ο κοσμος εξω
    να πειναει..

    1. Έχουνε όλα τα παιδιά τα μέσα να παρακολουθήσουνε τα μαθήματα?
      ΟΧΙ
      Έκανε κάτι η ελληνική πολιτεία για αυτό
      ΟΧΙ
      Σταματήστε λοιπόν να αλληλολιβανιζεστε
      Και να γλύφετε πολιτικούς προϊσταμένους..τα παιδιά θέλουνε πρότυπα.οχι γλύφτες…ένα παιδί να μείνει εκτός…που είναι πολλά περισσότερα θα πρεπε να ξεσηκωσεται τον κόσμο να μπορεί και αυτό το ΕΝΑ..και όχι να γράφεις βλακείες του τυπου..ζηλεύεις..σαν καμία κυρά Κατίνα στο φασεμπουκ

  3. ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    ΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ!!!!ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.