Κοζάνη: Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας στην Εγνατία Οδό – Ελάχιστη κίνηση στο Εθνικό δίκτυο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Με εντατικούς ρυθμούς και πιο αυστηρά μέτρα συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας στην Κοζάνη προκειμένου να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών.

Στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της εξόδου της Σιάτιστας, γίνεται εκτροπή των οχημάτων που κινούνται μέσω του κόμβου και η Τροχαία Κοζάνης πραγματοποιεί ελέγχους σε όλα τα οχήματα που διέρχονται από το σημείο. Η διέλευση των οχημάτων γίνεται υποχρεωτικά από το σημείο ελέγχου της Αστυνομίας, αφού πιο πριν στο σημείο της Εγνατίας που κανονικά κινούνταν στο ρεύμα προς Γρεβενά, ο δρόμος είναι κλειστός με υποχρεωτική κατεύθυνση πλέον την συγκεκριμένη διασταύρωση.

 

 

Με τον τρόπο αυτό ελέγχονται όλα τα οχήματα που κινούνται προς αυτή την διαδρομή. Η κίνηση των οχημάτων είναι ιδιαίτερα χαμηλή στο σημείο, γεγονός που μαρτυρά ότι ο κόσμος τηρεί τα μέτρα της απαγόρευσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και αργά το μεσημέρι, δεν βεβαιώθηκε καμία παράβαση σε πολίτη και όσοι κινήθηκαν στο σημείο ελέγχου έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Αντίστοιχοι έλεγχοι της Τροχαίας πραγματοποιήθηκαν σε σημεία των Εθνικών οδών, Κοζάνης-Λάρισας, Κοζάνης-Βέροιας και Κοζάνης-Φλώρινας. Σε κάθε περίπτωση οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα εντατικοποιηθούν εν όψει των ημερών του Πάσχα, προκειμένου να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από την Εγνατία Οδό, στην έξοδο της Σιάτιστας:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.