Καλά στην υγεία του ο οδηγός του σφοδρού τροχαίου ατυχήματος στην Κοζάνη – Χωρίς ρεύμα χωριά από τον πεσμένο στύλο της ΔΕΗ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Καλά στην υγεία του διεκομίσθη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου του σφοδρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Απριλίου 2020 έξω από την Κοζάνη.

Το αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και πριν καταλήξει στο δάσος του Κουρί, παρέσυρε στύλο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα να παραμείνουν χωρίς ρεύμα 5 χωριά του Δήμου Κοζάνης.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με δηλώσεις του Αξιωματικού Υπηρεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης κ. Μπλάντου και του διευθυντή της ΔΕΗ κ. Λιάνα:

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Καλά στην υγεία του ο οδηγός του σφοδρού τροχαίου ατυχήματος στην Κοζάνη – Χωρίς ρεύμα χωριά από τον πεσμένο στύλο της ΔΕΗ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Υπερβολική ταχύτητα θεωρώ. Δείτε την εξάτμιση (μπουρί), τα βαμμένες αναρτήσεις και δαγκάνες και το φρενάρισμα στο οδόστρωμα (από άλλες φωτογραφίες). Ο οδηγός μερακλής στα του αυτοκινήτου (προσεγμένο) αλλά με 50 χλμ. την ώρα δεν αφήνεις τέτοιο φρενάρισμα στην άσφαλτο. Περαστικά και καλό μυαλό.
    ΥΓ.: Καμπανάκι για όλους μας. Το κακό δεν αργεί να γίνει, ιδίως τώρα που τα έχουμε και λίγο χαμένα με την όλη κατάσταση.

  2. τωρα να δει ο μερακλης ποσο στοιχίζουν τα μεράκια όταν θα το εξετάσει ο εμπειρογνώμων της ασφάλειας και δεν θα είναι ούτε αναρτήσεις, ούτε λάστιχα στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου αλλά και αν έχει και κάποιο τσιπάκι που δίνει παράνομα 50/60 αλογάκια περισσότερα…

  3. έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας! Αντι να πούμε δόξα το Θεό που βγήκε ζωντανος ο συνάνθρωπος μας βλεποντας το αυτοκινητο,και που όλοι έχουμε γνωστό μας να έφυγε από το δρόμο.. ειδικά με την πίεση του κορωνοιου, αντί για περαστικά που αυτος πλήρωσε και θα πληρώνει με την ΥΓΕΙΑ του το τρακάρισμα, τετοια χολή!!!
    Κρίμα Στα Χάλια μας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.