Τοποθετήθηκαν μπάρες σε παιδικές χαρές της Κοζάνης για τους «απείθαρχους» γονείς και παιδιά – Δείτε φωτογραφίες



Στην τοποθέτηση ειδικών μεταλλικών μπαρών προχώρησε ο Δήμος Κοζάνης σε παιδικές χαρές της πόλης. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κοζάνης κ. Β. Σημανδράκος, σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά:

«Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να τοποθετήσουμε προσωρινά μπάρες σε παιδικές χαρές, διότι ορισμένοι δεν αντιλήφθηκαν ότι είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας».

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Τοποθετήθηκαν μπάρες σε παιδικές χαρές της Κοζάνης για τους «απείθαρχους» γονείς και παιδιά – Δείτε φωτογραφίες

  1. Τι θελετε και μπραβο μηπως??? Διωρθοστε τωρα και το μεσα της παιδικης το πατωμα εχει ανοιξει, και κινδυνευουν να πεσουν τα ποδαρακια των παιδιων ,το κουνιστο βατραχακι εξαφανισμενο,η τραμπαλα σουστα σπασμενα τα καθισματα, πανω στις στουλιθρες λυπουν και κουνιουνται ξυλα οπως κ σκαλια αμ δε οι κουνιες χωρις ζωνη η βρεφικη και με κλιση η δευτερη!! Αυτα….

    1. ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ?????? ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ????ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ..ΠΕΦΤΕΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???? ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ!!!!

  2. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΥ………

    1. Σαν δε ντρεπομαστε λεγω,,,εγω,,,
      Τελικα η καραντινα εβγαλε το ρουφιανο που εκριβαν καποιοι μεσα τους..και περνουνε αντιδημαχους δημοτικη αστυνομια..αμα ξερανε και το τηλεφωνο της ταξιαρχιας θα περνανε και το στρατο….και ρωτω εγω τωρα θα αισθανονται ποιο ανθεκτικοι στον κορωνοιο?
      Αμα θες κατσε σπιτι σου φαε τατροφιμα που σηκωσες απο το σουπερ μαρκετ ,λουσου και με τα ντετολ που αδειασες απο τα ραφια,,,χρησιμποιησε και τις 258 συσκευασιες κολοχαρτο που καβατζωσες…ετσι για να υπαρχουν,,αλλα ασε ρε μ%€=*” νεοελληνα των αλλο που δεν αντεχει αλλο το μεσα να βγει μιση ωρα να δει ηλιο,,,ασε τον αλλο που χει τρια μικρα σε δυαρι να βγαλει τα παιδια του μια ωρα να παρουνε αερα,,ουτε στο σβερκο σου φταρνιστηκαν…ουτε σε φτανουνε στο ρετιρε που εισα κλειδαμπαρομενος…ουτε μασκα κανει να φορατε ουτε γαντια σας τοπε ο τσιορδας..πλενεται τα χερακια σας,,,αποφυγεται το συνοστισμο ,,,ΜΗ ΠΑΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ Κ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝΕ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ σιγουροι οτι δεν εχετε τον ιο…και σταματιστε τις παλαβομαρες ολοι θα κολλησουμε..οπως ολοι εχουμε κολλησει ιλαρα..απλη γριπη…κτλ..καιοι ποιο πολυ ουτε θα το ξερουμε κιολας..ξερετε ποσοι εχετε αντισωματα Η1Ν1 σχεδων ολοι…καποτε θεριζε ο ιος αυτος..πριν εξι με εφα χρονια
      Υγ αναλογικα η σουηδια που δεν πηρανε μετρο με την ελλαδα που κλεδαμπαροθηκε μηπως εχει τα ιδια ποσοστα??
      Ας βγει καποιος απο αυτους πουμας κυβερνανε ποσοι ηταν οι θανατοι το 2019 για το πρωτο τριμηνο γενικα στην ελλαδα και ποσοι το τριμηνο του 2020 να δουμε εχουμε παραπανω νεκρους λιγοτερους η ειναι τα ιδια πανω κατω…οι ιταλοι μετρανε 90 χρονους με χρονια νοσηματα στα θυματα ειμαστε με τα καλα μας.κανενας δεν πεθαινει απο γεραματα.ολοι απο κατι πεθαινουμε στο τελος..απο αλη γριπη μεχρι εγκεφαλικο…σκεφτητε το κακο που κανουνε στην κοινωνια μας αυτοι ανευθινο υπευθινοι που σας κυβερνανε,,,ποσς επιχειρησεις θα κλεισουνε ποσοι ανεργοι…ποσοι θα φυγουνε παλιμεταναστες ποσοι θα αυτοκτονισουνε παλι απο τα χρεη..δεν εχει χρονια που τα ζησαμε και τα ζουμε αυτα…δεκαπλα θα ρθουνε στο κεφαλι μας,,,,τα καναλια που σας φοβιζουνε καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδι δεν πληρωνουνε λεει της δοσεις για την αδεια,,,αλλα ο φουκαρας πρεπει να πληρωσει φως νερο τηλεφωνο…ο φουκαρας δε θα παρει δωρο του πασχα και θα φαει και μια μειωση μισθου 50% ,,,,γιατι ο υιος φταει,,,τα καναλια που σε τρομαζουνε,,,πηρανε 11.000.000 για διαφιμηση του υιου,,,και εκει ο υιος φταει,,ποσες ΜΕΘ γινοτανε με αυτα τα εντεκα εκατομμυρια??
      Ξυπνατε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.