Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού και προστατευτικών μασκών από το Επιμελητήριο Κοζάνης



Παραδόθηκε ο ιατρικός εξοπλισμός που προμηθεύτηκε το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης ώστε να καλυφθούν ανάγκες στο «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει μία συσκευή προηγμένης τεχνολογίας μηχανικού αερισμού παραδόθηκε από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Σαρρή και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου κ. Νίκο Λυσσαρίδη στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Στέργιο Γκανάτσιο, παρουσία του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Στέλιου Λαμπρόπουλου.

Αντίστοιχα τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί ιατρικός εξοπλισμός (παρακλίνιο μόνιτορ) στο «Μποδοσάκειο» Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Επίσης σήμερα παραδόθηκαν προστατευτικές μάσκες που έχει προμηθευτεί το Επιμελητήριο, στον Πρόεδρο των Αστικών ΚΤΕΛ Κοζάνης κ. Θόδωρο Μιχαηλίδη καθώς και στον Πρόεδρο της Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ανδρεόπουλο.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.