Νεκρός 76χρονος κάτοικος της Δαμασκηνιάς Κοζάνης – Πήγε να κόψει ξύλα και κατέρρευσε

Νεκρός από τη σύζυγό του βρέθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι σήμερα ένας 76χρονος κάτοικος Δαμασκηνιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, ο 76χρονος πήγε να κόψει ξύλα λίγο έξω από το χωριό, κι ενώ ήδη είχε κόψει ένα δέντρο, κατέρρευσε.

Η σύζυγός του ειδοποίησε τις αρχές και παρελήφθη με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νεάπολης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πιθανόν ο θάνατος οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο.

Από τον sierafm.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νεκρός 76χρονος κάτοικος της Δαμασκηνιάς Κοζάνης – Πήγε να κόψει ξύλα και κατέρρευσε

  1. Αυτος δεν ειναι θυμα κορωνοιου ,ειναι θυμα τον ανευθινων που αποκλεισανε απο τον εξω κοσμο ενα χωργιουδακι με 80 γεροντακια…για αυτον και την 40 χρονη που πεθανε αβοηθητη ποιος θα παει φυλακη…ο χαρβαλιας,ο περιφεριαρχης..αυτοι εκει κατω απο την αθηνα που αποφανθικαν μεσω τηλεφωνου οτι ο ατυχος που δουλευε στο νοσοκομειο καστοριας δεν εχει τιποτα και μολυνανε κοζανη και καστορια(τον ειχανε τον ανθρωπο σε θααμο με αλλους 8 αρρωστους βαλε…βαλε συνοδους..βαλε επισκεπτες..βαλε γιατρους νοσοκομους)που ειναι @@@@ την τρελα σας ενας εισαγγελεας να τους βαλει μεσα
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ 400 χρονια τορκοκρατια χρειαστικε γιαναξυπνησουνε οι ελληνες και αλλα 400 χρονια μνημονια μηπωςκ ξανα ξυπνησετε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.