«Λουκέτο» έως τις 10 Μαΐου στα σχολεία λόγω κορωνοϊού – Τηλεμαθήματα και στις διακοπές του Πάσχα



Νέα παράταση στην αναστολή λειτουργίας των σχολείων αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας.

Τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και μετά το Πάσχα, έως τις 10 Μαΐου. Με ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί, αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ, έως και τις 10 Μαΐου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Τηλεμαθήματα και στις διακοπές του Πάσχα

Στο πλαίσιο των επαναληπτικών τηλεμαθημάτων για τους μαθητές, το υπουργείο Παιδείας δίνει τη δυνατότητα ακόμα και μέσα στις διακοπές του Πάσχα να γίνουν μαθήματα. Συγκεκριμένα προωθούνται διατάξεις που θα επιτρέπουν σε καθηγητές, εφόσον το επιθυμούν, να κάνουν μαθήματα εξ αποστάσεως στις ημερομηνίες: Μεγάλη Δευτέρα με Μεγάλη Τρίτη 13 με 14 Απριλίου και 22 με 24 Απριλίου. Από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και την Τρίτη του Πάσχα δεν προβλέπεται να πραγματοποιούνται μαθήματα.

Από το eleftherostypos.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “«Λουκέτο» έως τις 10 Μαΐου στα σχολεία λόγω κορωνοϊού – Τηλεμαθήματα και στις διακοπές του Πάσχα

  1. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΤΣΙΠΡΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ- ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΙΜΑ <> ΚΑΙ <> ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ,,ΜΑΘΗΣΗΣ>> ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ
    ΤΑ ΔΕ ΤΣΕΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ Η ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΑΝΚΙΝΓΚ(ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ)
    ΤΑ ΔΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ,ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΣΤΕΓΩΝ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΓΙΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΤΛ
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΨΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.