Ο καλός Θεός πάτησε restart στον κόσμο τούτο – Trump, Πούτιν και Jinping για ένα παγκόσμιο νομισματικό σύστημα βασισμένο σε Blockchain – Του καθηγητή Δημήτρη Ζησόπουλου


 

Donald Trump, Βλαντιμίρ Πούτιν, Ξι Τζίνπινγκ

1 Απριλίου 2020 – στη μέση της κρίσης Corona Ο Donald Trump, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Χι Τζίνπινγκ, οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας, αποφάσισαν με έκπληξη να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε τηλεδιάσκεψη σήμερα το πρωί για να αναπτύξουν ένα νέο παγκόσμιο νομισματικό σύστημα υποστηριζόμενη από χρυσό.

” Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική πρόκληση που είχε ποτέ να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα . Μόνο ενεργώντας παγκοσμίως, μπορούμε να εμποδίσουμε την ανθρωπότητα να μετατοπιστεί σε μια ασταμάτητη καθοδική πορεία », δήλωσε ο Donald Trump

Οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας συναντήθηκαν απροσδόκητα για να μιλήσουν για την έναρξη ενός νέου ψηφιακού και αποκεντρωμένου νομισματικού συστήματος για τον κόσμο.

Πραγματοποιούνται ήδη συνομιλίες με την ΕΕ, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και ορισμένα άλλα κράτη.

“Ελπίζουμε να καταλήξουμε στην πιο ευρεία και πιο παγκόσμια συμμαχία, η οποία θα ήταν η πρώτη φορά που όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θα έλθουν μαζί. Ένα νέο κεφάλαιο στην ανθρώπινη ιστορία αρχίζει σήμερα. Δήλωσε ο Xi Jinping

Το νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και το νόμισμα που συνδέεται με αυτό είναι η χρήση της τεχνολογίας blockchain, η οποία είναι επίσης η βάση των γνωστών κρυπτογραφικών νομισμάτων Bitcoin και Ethereum, για παράδειγμα. Αντί των κεντρικών τραπεζών, οι αλγόριθμοι καθορίζουν την παγκόσμια προσφορά χρήματος. Σε αντίθεση με τα κλασικά κρυπτογραφικά νομίσματα και τα χρηματικά ποσά χαρτιού που χρησιμοποιούμε σήμερα, το νέο νόμισμα θα υποστηρίζεται 100% από χρυσό, χωρίς κρατική παρέμβαση και απόλυτα ασφαλές από την παραποίηση. Μια νέα εποχή ξεκινάει για την ανθρωπότητα.

Ο Donald Trump και ο Βλαντιμίρ Πούτιν δουλεύουν μαζί για να σώσουν το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα

Για να γίνει ο δρόμος για το νέο παγκόσμιο νόμισμα, οι επί του παρόντος ιδιωτικά οργανωμένες κεντρικές τράπεζες θα απο-ιδιωτικοποιηθούν. Το νέο νόμισμα θα δημοσιευθεί χωρίς γραφειοκρατία ως δημόσιο μπλοκ ανοικτού κώδικα.

Αντιγραφή και μετάφραση από MEDIUM
Για την Αντιγραφή
ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


8 σχόλια στο άρθρο “Ο καλός Θεός πάτησε restart στον κόσμο τούτο – Trump, Πούτιν και Jinping για ένα παγκόσμιο νομισματικό σύστημα βασισμένο σε Blockchain – Του καθηγητή Δημήτρη Ζησόπουλου

  1. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ,ΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΑ”Ι”ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  2. Πλακατζή Ζησοπουλε παντα ξεκαρδίζομαι με τα άρθρα σου. Να ‘σαι καλά γέλασα και σήμερα. Σας παρακαλώ πολύ αν ακούει κάποιος τοπικός σταθμός δώστε του μια εκπομπή στην τηλεόραση.

  3. Ο ψευτοθεοφοβο6μενος Ζησόπουλος σε απευθείας επικοινωνία με τον Κύριο.
    Ο Θεός σε ρόλο συντονιστή της παγκόσμιας οικονομικης ανάκαμψης;;;;;;;;
    Θεός φυλάξοι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.