Αρνητικό ρεκόρ την Παρασκευή με 10 νεκρούς από κορονοϊό σε 24 ώρες στην Ελλάδα – 63 θύματα συνολικά



Ένα αρνητικό ορόσημο “υπογράφει” ο κορονοϊός που πήρε 10 ανθρώπινες ζωές σε μια μέρα στην χώρα μας. Σε Αθήνα, Πάτρα, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα οι τέσσερις τελευταίοι θάνατοι που προστίθενται στους έξι μέσα στην ημέρα για αυτή την “Μαύρη Παρασκευή”.

Στην χειρότερη επίδοση σε ένα μόλις 24ωρο, από τότε που ο κορονοϊός ήρθε σαν σίφουνας και άλλαξε τα πάντα στην χώρα, την Παρασκευή, 03.04.2020, καταγράφηκαν 10 νέοι θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πια σε 63.

Το βράδυ της “μαύρης Παρασκευής”, ένας 44χρονος άνδρας που είχε προσβληθεί από την νόσο Covid-19 που προκαλεί ο νέο κορονοϊός και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχασε την μάχη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα, λέμφωμα και αρχικά νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείου όπου και φέρεται να κόλλησε τον ιό.

Ο άνδρας εδώ και μέρες ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θετική στον ιό έχει διαγνωστεί και η σύζυγός του.

“Θερίζει” ο κορονοϊός στην Δυτική Μακεδονία

Στους 17 ανέρχονται, πλέον, οι θάνατοι από τον φονικό ιό στη Δυτική Μακεδονία, μετά και τον θάνατο της 85χρονης, το βράδυ της Παρασκευής 03.04.2020, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

Πρόκειται για κάτοικο της Δαμασκηνιάς, η οποία νοσηλευόταν από τις 19 Μαρτίου στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δυστυχώς κατέληξε.

Από το newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.