Την από κοινού ανάληψη ενεργειών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ζητά ο Γ. Κασαπίδης από τους Ιατρικούς Συλλόγους και τους διοικητές των Νοσοκομείων Κοζάνης και Καστοριάς



Την από κοινού ανάληψη ενεργειών στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της λήψης προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ζητά από τους Προέδρους των Ιατρικών συλλόγων και τους διοικητές των Νοσοκομείων των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς και Κοζάνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας .

Ο κ. Κασαπίδης προτείνει να υπάρχει ετοιμότητα στην εξεύρεση και προετοιμασία νέων κατάλληλων χώρων υποδοχής ύποπτων κρουσμάτων COVID-19, όταν και εφόσον αυτό απαιτηθεί, καθώς και να αναζητηθούν εθελοντές από τους Ιατρικούς Συλλόγους Καστοριάς και Κοζάνης για την κάλυψη των απαιτούμενων ειδικοτήτων, αλλά και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να κληθούν να συνεισφέρουν απόστρατοι γιατροί του Ελληνικού Στρατού στην στελέχωση των νοσοκομείων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.