To Open προσφεύγει στο ΕΣΡ για τα πλάνα από την παραλία της Θεσσαλονίκης – Δείτε το επίμαχο βίντεο



Για τα πλάνα από τη Θεσσαλονίκη και Νέα Παραλία, τα οποία προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση και ποικίλες αντιδράσεις, τοποθετήθηκε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open, Δηµήτρης Μιχαλέλης.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφονται και ακούγονται, ενώ διευκρίνισε ότι έχει σταλεί φάκελος με όλο το υλικό στο ΕΣΡ.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του

«..προφανώς κάποιοι την Ενημέρωση την αντιλαμβάνονται είτε ως αστείο εί:τε ως “σενάριο συνωμοσίας” ή ακομη κι ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Επειδή όμως εμείς στις Ειδήσεις του ΟΡΕΝ δεν την αντιλαμβανόμαστε με κάποιον από αυτούς τους τρόπους…

κι επειδή η ευθύνη μας απέναντι στους Πολίτες -ιδίως αυτό το διάστημα- πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΗ, πριν από λίγη ώρα εστάλη στο ΕΣΡ επιστολή. Προσφεύγουμε αυτοβούλως για όσα κακοηθέστατα έχουν αναφερθεί για την τηλεοπτική κάλυψη της περασμένης Δευτέρας στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Διότι το ΕΣΡ είναι το μόνο αρμόδιο να κρίνει.

Και μετά…βλέπουμε!

(σ.σ: προφανώς και εστάλη στο ΕΣΡ όλο το υλικό)».

Από το thestival.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “To Open προσφεύγει στο ΕΣΡ για τα πλάνα από την παραλία της Θεσσαλονίκης – Δείτε το επίμαχο βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.