Εντυπωσιακή κίνηση από τον Μασούτη: Διανομή του 30% των ετήσιων καθαρών κερδών στους εργαζομένους

Στην εντυπωσιακή κίνηση διανομής του 30% των ετήσιων καθαρών κερδών στους εργαζομένους της προχώρησε η εταιρεία Μασούτης.

Αναγνωρίζοντας εμπράκτως την προσφορά τους προκειμένου να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων υπό τις πρωτοφανείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Μασούτης απέστειλε προσωπική επιστολή στους εργαζόμενους με την οποία ανακοίνωσε την απόφαση, εκ μέρους της οικογένειας Μασούτη.

Το συνολικό ύψος της οικονομικής ενίσχυσης αναμένεται να ανέλθει σε ποσό άνω των €3 εκατομμυρίων, όπως εκτιμάται με βάση τα διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία. Πρόκειται, πάντως, για το μεγαλύτερο μπόνους που έχει δοθεί στον κλάδο. Η επιπρόσθετη αυτή αμοιβή θα χορηγηθεί τον Δεκέμβριο 2020, με βάση τα ετήσια καθαρά κέρδη της εταιρείας, στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων σε αυτήν τη δοκιμασία.

Στην επιστολή του ο κ. Μασούτης αναφέρει χαρακτηριστικά «κληθήκαμε να βάλουμε πλάτη και να σηκώσουμε ένα τεράστιο βάρος αυτής της πρωτοφανούς δοκιμασίας. Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες όμως, αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα, κάνοντας αυτό που μας αναλογεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας και να διασφαλιστεί η εύρυθμη κοινωνική λειτουργία και συνοχή».

Η απόφασή του πάντως φαίνεται πως θα προκαλέσει και άλλες αντίστοιχες κινήσεις το επόμενο διάστημα στον κλάδο ο οποίος οδηγείται σ’ έναν δυναμικό μετασχηματισμό λόγω της μεγάλης πίεσης για την ανάπτυξη του e-shop.

Πηγή: iefimerida.gr

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εντυπωσιακή κίνηση από τον Μασούτη: Διανομή του 30% των ετήσιων καθαρών κερδών στους εργαζομένους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.