Σ. Κωνσταντινίδης: «Τα αποτελέσματα της χθεσινής επίσκεψης του υφυπουργού κ. Χαρδαλιά στη Νεάπολη Κοζάνης άρχισαν αμέσως να φαίνονται»



Τα αποτελέσματα της χθεσινής επίσκεψης του υφυπουργού κ. Χαρδαλιά στη Νεάπολη Κοζάνης άρχισαν αμέσως να φαίνονται. Η επιμονή μας για την αναστολή της λειτουργίας της Μονάδας 5 στην Πτολεμαΐδα, ενόψει των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στο Ν. Κοζάνης και προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του ιού στους εκατοντάδες εργαζόμενους στο εργοτάξιο αυτής, έγινε αποδεκτή και ήδη ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υφυπουργό, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σ. Κωνσταντινίδης: «Τα αποτελέσματα της χθεσινής επίσκεψης του υφυπουργού κ. Χαρδαλιά στη Νεάπολη Κοζάνης άρχισαν αμέσως να φαίνονται»

  1. Έτσι μπράβο και στης σωστές αποστάσεις,ο ένας με τον άλλο κρατάνε τα 3 μέτρα απόσταση φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία και η μάσκα ακριβώς στην θέση που πρέπει…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.