Κοινή δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας: «Ο κ. Κασαπίδης σπέρνει τον πανικό»



Με έκπληξη ακούσαμε τον περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη να προτρέπει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας «Τώρα φροντίστε να βάλετε ένα κήπο, πέντε κότες, να υπάρχει μια αυτάρκεια” γιατί όπως τονίζει «Μετά το καλοκαίρι αν δεν προλάβουμε την καλλιεργητική περίοδο, θα έχουμε έλλειψη τροφίμων το χειμώνα, πιθανόν να πεινάσουμε κιόλας».

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό τον καλούμε να μας ενημερώσει αν έχει σχετικά στοιχεία από την κυβέρνηση – η οποία μιλάει για επάρκεια αγαθών – και να τα δημοσιοποιήσει. Τέτοιου είδους δηλώσεις στέλνουν λάθος μηνύματα και πανικοβάλλουν την κοινωνία.

ΥΓ: Και επειδή έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα παρακαλούμε τον κ. Περιφερειάρχη για μία διευκρίνηση. Οι κότες να είναι αυγοπαραγωγής ή κρεοπαραγωγής;

Βέττα Καλλιόπη
Πέρκα Θεοπίστη
Τελιγιορίδου Ολυμπία

3 σχόλια στο άρθρο “Κοινή δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας: «Ο κ. Κασαπίδης σπέρνει τον πανικό»

  1. το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» δηλ η σοβαρότητα, έχει περιέλθει στην κατηγορία των συντομότερων ανεκδότων και
    η για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση παρέδωσε Πολλάκις μαθήματα πολιτικού κυνισμού.
    Επειδή, πράγματι, έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα.
    Κυρίες μου σας χαρίζω μιά Ρώσικη παροιμία:
    Καλύτερα να σε χαστουκίσει η Αλήθεια παρά να σε φιλήσει το ψέμα !

  2. Γ.Κοντογιώργης: «ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ» (βίντεο)
    ΑΠΟΨΕΙΣ. – 30 Μαρ 2020 – 11:28

    Ο Γιώργος Κοντογιώργης είναι πολύ γνωστός ως καθηγητής Πολιτικών Επιστημών. Υπήρξε επί χρόνια πρύτανης της Παντείου Πτυχιούχος της Νοµικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησε στο Παρίσι µεταπτυχιακές σπουδές πολιτικής επιστήµης, κοινωνιολογίας και ιστορίας. Το 1975 ανακηρύχθηκε Docteur d’Etat πολιτικής επιστήµης από το Β΄ Πανεπιστήµιο του Παρισιού.

    Στην τελευταία του ομιλία αναφερόμενος στην σημερινή κατάσταση, προειδοποιεί ότι το σύστημα το οποίο με την ευκαιρία της πανδημίας κατάφερε να μαντρώσει τον κόσμο και να το κάνει εξαρτημένο, όταν θα λήξει αναπόφευκτα αυτή η κατάσταση, τότε η ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα θα φέρει μια πρωτοφανή έκρηξη που πολύ πιθανώς θα επιφέρει αιματοχυσίες. Οι Κούλις και Αλέξης που κινούνται εναλλάξ στην εξουσία με στόχο την εξόντωση του έθνους θα επιφέρουν στο τέλος μια μοιραία αιματοχυσία.
    «Όλοι το απευχόμαστε αλλά είναι μια πιθανότητα αν το κράτος συμπεριφερθεί ως ο Ηγεμών του Μακιαβέλι (και πιθανότατα θα το κάνει όπως το έκανε μέχρι τώρα με τα ΜΑΤ στις Πρέσπες και τη Χίο)
    Μετά την Πανδημία θα έχουμε αιματοχυσίες. Μια νέα πραγματικότητα αρχίζει…» ιστολόγιο Triklopodia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.