«Βούλιαξε» η παραλία στην Θεσσαλονίκη ενώ ο κορονοϊός εξαπλώνεται – Οργή Ζέρβα και σκέψεις για «λουκέτο»



Την ώρα που όλη η Ελλάδα δίνει μεγάλη μάχη για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, στην Θεσσαλονίκη φαίνεται πως το έχουν πάρει… χαλαρά.

Η παραλία στη Θεσσαλονίκη πλημμύρισε από κόσμο με τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα να σκέφτεται το κλείσιμό της.

Οι καλές καιρικές συνθήκες φαίνεται πως οδήγησαν τους Θεσσαλονικείς να βγουν από τα σπίτια τους με αφορμή είτε τη σωματική τους άσκηση, είτε τη βόλτα κατοικιδίου – εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας με τις εικόνες να είναι αδιανόητες ενώ η πανδημία εξαπλώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που είχε αντιδράσει έντονα και την προηγούμενη φορά που οι πολίτες κατέκλυσαν την Νέα Παραλία, επικοινώνησε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και του εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση, ζητώντας του να προχωρήσει ουσιαστικά στο κλείσιμο της παραλίας, μέσω μιας κεντρικής απόφασης που θα απαγορεύει ταυτόχρονα και τις βόλτες σε ανάλογα σημεία όλης της επικράτειας που αναμένεται να υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Μάλιστα, οι πληροφορίες επιμένουν πως ο κ. Ζέρβας είναι αποφασισμένος να επιβάλλει τα μέτρα περιορισμού και προφύλαξης και μόνος του, εφόσον η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης είναι σε θέση να κάνει σχετικούς ελέγχους όπως άλλωστε είχε κάνει και πριν μερικές ημέρες.

Από το newsit.gr με πληροφορίες από seleo.gr , makthes.gr

3 σχόλια στο άρθρο “«Βούλιαξε» η παραλία στην Θεσσαλονίκη ενώ ο κορονοϊός εξαπλώνεται – Οργή Ζέρβα και σκέψεις για «λουκέτο»

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, Η ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ Η ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

  2. Ε,ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30-40 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ(3-4 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑ 100 ΜΕΤΡΑ).ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΙΞΑΝΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ(ΠΧ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ.
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΣΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΕΞΩ ΘΑ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΜΕΙΝΕ .ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΞΩ ΕΣΤΩ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΧ ΜΕ ΑΓΓΕΙΑΚΑ,ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΤΛ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΙΠΗ).ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ,ΣΚΑΦΤΙΑΔΕΣ,ΜΑΡΕΣ ΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗΔΕΣ ΜΑΤΣΕΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.