Σύσκεψη με Χαρδαλιά στην Ξάνθη αλλά χωρίς τα απαραίτητα μέτρα – Τι είπε ο ίδιος για τον «συνωστισμό» που παρατηρήθηκε

Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η σύσκεψη στον δήμο Μύκης με συντονιστή τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά όπου δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε, από τη σύσκεψη στη Σμίνθη της ορεινής Ξάνθης, καταγράφεται έντονος συνωστισμός ατόμων μέσα σε μια μικρή αίθουσα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκληρή κριτική.

Τα περισσότερα σχόλια αφορούσαν το γεγονός πως δεν φαίνεται να υπάρχει μέριμνα για την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων, παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι εκ των παριστάμενων φορούν γάντια και μάσκες. Ο συγχρωτισμός ωστόσο είναι ευδιάκριτος, αναφέρει το xanthinea.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαρδαλιάς βρέθηκε στην Ξάνθη για την εν λόγω σύσκεψη που αντικείμενο είχε τα περιοριστικά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί για τον Εχίνο.

Ο ίδιος, στην καθημερινή απογευματινή ενημέρωση αναφέρθηκε στην κριτική που του ασκήθηκε, λέγοντας: «Η φωτογραφία είναι τη στιγμή που είναι και τα ΜΜΕ. Τράβηξαν πλάνα και μετά από λίγο βγήκαν έξω. Όλοι φορούσαμε μάσκες, όλοι πλύναμε τα χέρια μας με αντισηπτικά, άλλοι φορούσαν γάντια. Η απόσταση μπορεί να μην ήταν 2 μέτρα, να ήταν 1,5. Την ώρα της μάχης, όσοι είμαστε σε αυτό το μέτωπο, πρέπει να παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα αλλά να και εργαζόμαστε πολύ γρήγορα και σκληρά για να μπορούμε να φέρνουμε αποτέλεσμα. Ας μη προσπαθούμε να εξειδικεύσουμε και να δημιουργήσουμε την είδηση».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.