Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας για τις μετακινήσεις των πολιτών στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχος των πολιτών όλης της χώρας για τις μετακινήσεις τους, έπειτα από την καθολική απαγόρευση για την μετάδοση του κορονοϊου.

Στην Κοζάνη η παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους της πόλης είναι έντονη, προκειμένου να διενεργηθούν οι έλεγχοι, ωστόσο οι πολίτες της Κοζάνης φαίνεται στο μεγαλύτερο τους ποσοστό να έχουν συμμορφωθεί στο μέτρο της απαγόρευσης.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενεργούνται ο κόσμος φαίνεται να έχει μαζί του  τα απαραίτητα έγγραφα, χωρίς να κάνει άσκοπες μετακινήσεις, γεγονός που φέρνει στην ευχάριστη θέση και τις δυο πλευρές, πολίτες και Αστυνομία, να μην βεβαιώνονται παραβάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR, οι παραβάσεις που εντοπίζονται μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της μετακίνηση των πολιτών, αφορούν κατά κύριο λόγο παραλήψεις άνευ ιδιαίτερης σημασίας, κυρίως σε ηλικιωμένα άτομα, που φαίνεται να έχουν εκ παραδρομής ελλειπή έγγραφα.

Το γεγονός αυτό της συμμόρφωσης των πολιτών της Κοζάνης, προκύπτει από τα χαμηλά μέχρι στιγμής νούμερα των παραβάσεων που αφορούν την πόλη της Κοζάνης.

Σε κάθε περίπτωση οι έλεγχοι στους πολίτες θα θα συνεχιστούν μέχρι και 6 Απριλίου, μέχρι νεωτέρας, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο τελικός αριθμός των βεβαιωμένων παραβάσεων.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από τους ελέγχους της Αστυνομίας στην Κοζάνη:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 
 

113 Shares

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας για τις μετακινήσεις των πολιτών στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.