Ό,τι θέλετε να γνωρίζετε για τα αόρατα σιδεράκια – invisalign

Τα αόρατα – διαφανή σιδεράκια Invisalign αποτελούν μία επανάσταση στις ορθοδοντικές θεραπείες, αφού θεωρείται όπως το λέει και η ίδια η λέξη ένας αόρατος τρόπος για να ευθυγραμμίσετε τα δόντια σας. 

Τα αόρατα σιδεράκια χρησιμοποιούν πολύ προχωρημένη τεχνολογία για να παρουσιαστεί το πλάνο θεραπείας το οποίο ο ασθενής το βλέπει μπροστά στην οθόνη. Δηλαδή το πώς είναι τα δόντια σας, μέχρι το πώς θα εξελιχθούν με το πέρας της θεραπείας. 

Οι διάφανοι νάρθηκες κατασκευάζονται αποκλειστικά για το δικό σας στόμα και στα μέτρα σας. Έτσι τα δόντια που πρέπει, μετακινούνται προοδευτικά προς την αναμενόμενη τελική θέση. Ο ορθοδοντικός είναι εκείνος που επιβλέπει τη θεραπεία και είναι έτοιμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας.

Πώς λειτουργούν οι νάρθηκες;

Οι νάρθηκες δύναται να μετακινήσουν τα δόντια μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις που γίνονται. Έτσι ελέγχεται όλη η θεραπεία και μάλιστα με αξιόπιστα αποτελέσματα, ακολουθώντας το αρχικό πλάνο που σας έχει συστήσει ο γιατρός σας. 

Πλεονεκτήματα θεραπείας

  • Οι νάρθηκες Invisalign είναι διάφανοι και γι’ αυτόν τον λόγο δύσκολα γίνονται αντιληπτοί από τρίτους
  • Έχετε τη ευχέρεια να τους αφαιρείτε και να τρώτε ό,τι θέλετε ή να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Έπειτα μπορείτε πάλι να τους βάλετε ενώ το στόμα σας θα είναι καθαρό. 
  • Με τα αόρατα σιδεράκια μπορείτε να βλέπετε το πλάνο θεραπείας εύκολα συγκρίνοντας πως είστε σε σχέση με την τελευταία φορά.

Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, με τον ενδοστοματικό σαρωτή θα δημιουργηθούν οι 3D ψηφιακές εικόνες των δοντιών σας. Ο ορθοδοντικός ανάλογα με την περίπτωσή σας θα σας καθοδηγήσει, ώστε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να μπορέσετε να έχετε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ορθοδοντικός Αθήνα

Νίκος Βουγιουκλής

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

10 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.