Έλλειμμα θερμικού φορτίου στην τηλεθέρμανση λόγω διακοπής λειτουργίας μιας μονάδας του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου – Τι αναφέρει η ΔΕΥΑΚ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές της πόλης της Κοζάνης και του οικισμού Ν. Χαραυγής και της ΖΕΠ, ότι από τις 23/03/2020 λόγω διακοπής λειτουργίας μιας μονάδας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, (με αποτέλεσμα να δουλεύει μόνο μία μονάδα του ΑΗΣ που παρέχει θερμότητα στην Τηλεθέρμανση) και σε συνδυασμό με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, υπάρχει έλλειμμα θερμικού φορτίου το οποίο θα διαρκέσει όσο υπάρχουν αυτές οι καιρικές συνθήκες.

Το έλλειμμα καλύπτεται με τη λειτουργία του λεβητοστασίου αιχμής στη μέγιστη ισχύ και με μεγάλη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης.

Αυτό έχει σαν συνέπεια, στην πρωινή καθώς και στην απογευματινή αιχμή ζήτησης θερμικού φορτίου, να υπάρχει δυσλειτουργία σε ορισμένους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης, οι οποίοι βρίσκονται στα άκρα του δικτύου Τηλεθέρμανσης, και τους οποίους παρακαλούμε να ρυθμίσουν την θέρμανση των σπιτιών τους με ετεροχρονισμό.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από τη ΔΕΥΑΚ

 

 

 

 

6 σχόλια στο άρθρο “Έλλειμμα θερμικού φορτίου στην τηλεθέρμανση λόγω διακοπής λειτουργίας μιας μονάδας του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου – Τι αναφέρει η ΔΕΥΑΚ

  1. ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ!!!
    ΚΑΙΜΕ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

  2. Δεν τα κλείνετε όλα κ να πάτε σπίτια σας….μια ζωή δικαιολογίες… τι σημαίνει υπολειτουργούν???σε ποια ευρωπαϊκη χώρα θα έβγαινε τέτοια ανακοίνωση….

    1. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει, σε μικρό χρονικό διάστημα!Μήπως πρέπει να μας πει κάποιος, υπεύθυνα, τι πραγματικά συμβαίνει;Αλλιώς γιατί να πληρώνουμε κάτι που υπολειτουργεί;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.