Ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει και στηρίζει την «Ώρα της Γης»

Ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 από τις 20:30 έως τις 21:30, και είναι αφιερωμένη στην προστασία της φύσης και της βιοποικιλότητας, που δυστυχώς χάνεται με πρωτοφανείς ρυθμούς.

Φέτος όμως η «Ώρα της Γης» είναι ίσως η κρισιμότερη, καθώς το 2020 αποτελεί έτος ορόσημο για την προστασία του πλανήτη και την ευημερία του ανθρώπινου πολιτισμού. Οι ηγέτες του κόσμου καλούνται να πάρουν ιστορικές αποφάσεις για την αναχαίτιση της κλιματικής κρίσης.

Το ερχόμενο Σαββάτο λοιπόν σβήνουμε τα φώτα από τις 20:30 έως τις 21:30, στέλνοντας ως πολίτες του Δήμου Εορδαίας το δικό μας μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνονται, από την πανδημία του COVID-19, η WWF προτρέπει τη συμμετοχή όλων στη δράση και διαδικτυακά.

Αυτή την περίοδο προέχει η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η προστασία της δημόσιας υγείας και οφείλει ο καθένας να ακολουθεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 
 

1 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.