Βίντεο: Με όλα τα μέτρα ασφαλείας και με ελέγχους έγινε η λαϊκή αγορά στα Ηπειρώτικα στην Κοζάνη – Τι λένε οι έμποροι



Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 η λαϊκή αγορά στην περιοχή Ηπειρωτικά στην Κοζάνη, έπειτα από την προσωρινή απαγόρευση των λαϊκών το Σάββατο 21 Μαρτίου.

Οι έμποροι κράτησαν την απόσταση ασφαλείας μεταξύ των πάγκων, με τους μισούς όπως ορίζεται από την Υπουργική Απόφαση, αλλά και τους καταναλωτές να είναι πλήρως ενημερωμένοι και να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Οι περισσότεροι καταναλωτές ήταν εφοδιασμένοι με μάσκες, γάντια και έκαναν χρήση αντισηπτικών.

Οι τιμές στην λαϊκή αγορά όπως αναφέρουν οι έμποροι, κινήθηκαν κάτω του 50% από το κανονικό, ενώ οι ίδιοι δήλωσαν ικανοποιημένοι αφού όπως αναφέρουν στο KOZANILIFE.GR, ξεπούλησαν τα προϊόντα τους.

Κατά τη διάρκεια της λαϊκής αγοράς, δεν έλειψαν και οι έλεγχοι από πλευράς της Δημοτικής Αστυνομίας για το αν τηρούνται τα προβλεπόμενα μετά ασφαλείας, ενώ δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.