26 τα κρούσματα στην Καστοριά – Τρεις ασθενείς μεταφέρονται στο ΑΧΕΠΑ



Σοβαρότατες οι εξελίξεις και στην Καστοριά. Πριν λίγο πάρθηκε η απόφαση και ξεκινά μια ολόκληρη διαδικασία τώρα (00:15) από το Νοσοκομείο Καστοριάς για την διακομιδή τριών ασθενών (ο ένας διασωληνωμένος) στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως διαβάζουμε στο svouranews.gr πριν λίγο επιβεβαιώθηκαν άλλα δυο θετικά κρούσματα φτάνοντας στην Καστοριά τα 26 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “26 τα κρούσματα στην Καστοριά – Τρεις ασθενείς μεταφέρονται στο ΑΧΕΠΑ

  1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΥΨΗΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΟΔΥ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ..
    ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΟΛΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥ(ΚΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ 26 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΣΕ 50000 ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ
    ΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΠΡΩΤΗ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.