Προς ολοκλήρωση οι υποδομές του νέου Οικισμού Ποντοκώμης Κοζάνης



Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με τίτλο «Ολοκλήρωση υποδομών νέου οικισμού Ποντοκώμης Δήμου Κοζάνης», από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο του έργου, την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, στο γραφείο του δημάρχου. «Το παρών» στη διαδικασία έδωσε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Σημανδράκος.

Το έργο προϋπολογισμού 24.000.000 ευρώ (προϋπολογισμού σύμβασης 10.220.651,35 ευρώ) περιλαμβάνει την κατασκευή της Β΄ φάσης της οδοποιίας του οικισμού καθώς και όλων των δικτύων υποδομής του οικισμού Νέας Ποντοκώμης στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης.

Θα κατασκευασθούν η εσωτερική και η εξωτερική οδοποιία, καθώς και τα δίκτυα υποδομής της αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων (εσωτερικό και εξωτερικό), το δίκτυο ύδρευσης, το δίκτυο άρδευσης, το δίκτυο τηλεθέρμανσης (μόνο σκάμματα χωρίς σωληνώσεις), το υπόγειο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο (χωρίς οπτική ίνα), καθώς και η υπογειοποίηση του δικτύου υπερυψηλής τάσης (χωρίς τα καλώδια) που διέρχεται από τον οικισμό.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε εικοσιτέσσερις μήνες.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Προς ολοκλήρωση οι υποδομές του νέου Οικισμού Ποντοκώμης Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.