Δωρεά ιατρείου πρώτων βοηθειών του Κοινωφελούς Ιδρύματος Διονύσης Πασχάλης στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης

Στα πλαίσια της βοήθειας προς το συνάνθρωπο ο κ. Διονύσης Πασχάλης, Πρόεδρος του Oμώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος, ικανοποίησε το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και κατασκεύασε ιατρείο πρώτων βοηθειών εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, πλήρως εξοπλισμένο. Το ιατρείο κρίθηκε απαραίτητο για τη συνδρομή πρώτων βοηθειών προς τους εργαζόμενος και τους συμπολίτες μας που βρίσκονται εντός του Δικαστικού Μεγάρου, εφόσον υπάρξει ανάγκη, έχοντας κατά νου τα πρόσφατα παραδείγματα ανθρώπων των οποίων κινδύνευσε η ζωή τους εντός των δικαστηρίων και δεν υπήρχε ιατρείο, ιατρός και απινιδωτής για να βοηθηθούν.

Από τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούμε θερμά τον κ. Διονύση Πασχάλη για την ανιδιοτελή προσφορά του προς το Σύλλογό μας και το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης.

Δηλώνω επίσης και ενημερώνω ότι λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που πλήττει τη χώρα μας, τα προγραμματισμένα εγκαίνια του ιατρείου αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

Για το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Δημητρόπουλος

 

 

 


Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Ολοκληρωμένα πακέτα προτάσεων στολισμού γάμου και βάφτισης

 

 

11 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.