Ενημέρωση του Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας για εργασιακά θέματα εν μέσω κορονοϊού



Το Περιφερειακό Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας σας ενημερώνει οτι:

Στο πλαίσιο λειτουργίας των εξ αποστάσεως υπηρεσιών πληροφόρησης του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων και με αφορμή τα έκτακτα και προσωρινά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό διάδοσης του νέου κορονοϊού, τα οποία επηρεάζουν άμεσα τις εργασιακές σχέσεις δημιουργώντας εύλογες απορίες και προβληματισμούς για τον τρόπο εφαρμογής τους, σας αποστέλλουμε κείμενο πληροφόρησης της ενότητας «Εργασιακά Θέματα» με τίτλο «Ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους: Κατεπείγοντα μέτρα προσωρινού χαρακτήρα για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού”.

Δείτε εδώ το κείμενο

Στο κείμενο αυτό παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, τα θέματα που αφορούν την άδεια ειδικού σκοπού (δικαιούχοι, τρόπος χορήγησης) και την εξ αποστάσεως παροχή εργασίας (με μονομερή απόφαση του εργοδότη).

Σύνδεση με την ομάδα πληροφόρησης και υποστήριξης εργαζομένων anti – covid 19 https://gsee.gr/?p=36791https://gsee.gr/?p=36791https://gsee.gr/?p=36791

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.