Διαφημιστικές πινακίδες και επιγραφές: Τι πρέπει να τηρείται στην τοποθέτησή τους;



Οι διαφημιστικές πινακίδες και οι επιγραφές είναι εξαιρετικά σημαντικές για ένα κατάστημα, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, για ένα δημόσιο κτίριο και για πολλά ακόμη κτίρια ιδιωτικής ή δημόσιας ωφέλειας. 

 

Οι επιγραφές για πολλούς μπορούν να αποτελούν «έργο τέχνης» και για άλλους «το μήλον της έριδος». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πόσες μελέτες και πόσοι νόμοι έχουν διαμορφωθεί αναφορικά με τον σχεδιασμό μια σωστής επιγραφής, ώστε να εναρμονίζεται με το περιβάλλον και να μην «χαλάει» την αισθητική του περιβάλλοντος τοπίου. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν τις κατασκευαστικές εταιρείες ότι στο βωμό της διαφήμισης δεν τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις και ότι οι επιγραφές αποτελούν βασικές πηγές αισθητικής ρύπανσης και κακοποίησης του αστικού χώρου και έχουν αποτέλεσμα να καταστρατηγούν καταφανώς τους ισχύοντες νόμους και τις σχετικές διατάξεις.  

Αναλυτικότερα, κάθε εταιρεία που αναλαμβάνει υπεύθυνα την κατασκευή μια διαφημιστικής πινακίδας πρέπει να γνωρίζει και τις σωστές προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία, ώστε να μην εκθέσει αργότερα και τον πελάτη της. 

Η εταιρία Kiritsis C-Works δραστηριοποιείται στο χώρο των διαφημιστικών κατασκευών από το 1994 και διαθέτοντας άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, σύγχρονες εγκαταστάσεις και καταρτισμένο προσωπικό: 

  • Κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας, που τηρούν τις προϋποθέσεις όπως ορίζονται από τη νομοθεσία. 
  • Παρέχει καθετοποιημένες υπηρεσίες από τον σχεδιασμό μέχρι την τοποθέτηση της κάθε εφαρμογής.

Για τον παραπάνω λόγο άλλωστε η εταιρεία σχεδίασε και εφαρμόζει από το 2005 το Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2000, το οποίο καλύπτει την εμπορική & παραγωγική της δραστηριότητα στους τομείς της επιγραφοποιίας, της ψηφιακής εκτύπωσης και outdoor διαφήμισης και των διακοσμητικών κατασκευών.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε αναφορικά με την κατασκευή διαφημιστικών επιγραφών και πινακίδων, μην διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα με φωτεινές επιγραφές https://cworks.com.gr/ 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διαφημιστικές πινακίδες και επιγραφές: Τι πρέπει να τηρείται στην τοποθέτησή τους;

  1. Συμφωνούμε με την προσέγγιση του άρθρου σας και προσθέτουμε ότι για τον καλύτερο σχεδιασμό διαφημιστικών πινακίδων και outdoor διαφημίσεων απαιτείται ένας συνδυασμός αισθητικής ανάλυσης του περιβάλλοντος χώρου και στρατηγικού branding της επιχείρησης. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο theblackswan.gr/branding.html . Ευχαρίστως να συνεργαστούμε για τη συγγραφή νέου εξειδικευμένου άρθρου σχετικά με το θέμα αυτό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.