Δήμος Εορδαίας: «Αναρτούμε την Ελληνική σημαία στις οικίες και στα καταστήματα – Φέτος είναι πιο αναγκαίο από ποτέ!»



Ανάρτηση ελληνικής σημαίας εν όψη του εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Λόγω της ματαίωσης όλων των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων δεν αναστέλλεται το χρέος τιμής να υψώσουμε όλοι στα σπίτια μας την ελληνική σημαία. Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες του Δήμου Εορδαίας να αναρτήσουν την ελληνική σημαία στις οικίες τους και στα καταστήματά τους. Φέτος είναι πιο αναγκαίο από ποτέ!
Κανένα οίκημα χωρίς σημαία!
Είναι χρέος τιμής!

Ο Δήμαρχος Εορδαίας

Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δήμος Εορδαίας: «Αναρτούμε την Ελληνική σημαία στις οικίες και στα καταστήματα – Φέτος είναι πιο αναγκαίο από ποτέ!»

  1. ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ! ΑΞΙΟΣ !!

    Η ελληνική σημαία ήταν ένα από αυτά τα ιστορικά σύμβολα υπό διωγμό.
    1. Να ανοίξει ένας διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας, είχε ζητήσει ο π. υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος ! !
    2. η κυβέρνηση του Σημίτη (1996) υπέστειλε την σημαία από τα Ίμια με το αχαρακτήριστο « πέστε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας.»
    3. απλό πανί η σημαία για δημοσιογράφο της εφημερίδας «Αυγή».
    Υπάρχει σύγκλιση απόψεων σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, από τη «συνασπισμένη» Αριστερά ώς τον ακραίο Νεοφιλελευθερισμό: Η εθνική αποστείρωση της ελληνικής νεολαίας, ο εξευτελισμός και η γελοιοποίηση των εθνικών μας συμβόλων και η ολοκληρωτική «απόσυρσή» τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.