Πρώτη μέρα απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κίνηση στο κέντρο



Ξεκίνησε η εφαρμογή του νέου μέτρου που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Το νέο μέτρο αποσκοπεί στον περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών και προβλέπει την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων δέκα και πέρα ατόμων με κύρωση διοικητικού προστίμου 1.000 ευρώ ανά πρόσωπο και ανά περίπτωση.

Ελάχιστος ήταν ο κόσμος που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Κοζάνης το πρωί της Πέμπτης 19 Μαρτίου 2020, πρώτης μέρας της εφαρμογής του συγκεκριμένου μέτρου, δείχνοντας να συμμορφώνονται από την αρχή της εφαρμογής του μέτρου.

Ο περισσότερος κόσμος όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR βγήκε για την διεκπεραίωση εργασιών αλλά και για τα απολύτως απαραίτητα ψώνια.

Δείτε την κίνηση στο κέντρο της Κοζάνης το πρωί της Πέμπτης 19 Μαρτίου στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Πρώτη μέρα απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κίνηση στο κέντρο

  1. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ Η ΒΗΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ Η ΣΩΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΜΕ ΦΛΟΓΟΒΟΛΑ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΧΑΙΛ !!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.