Διάψευση δημοσιευμάτων από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας – Ενημέρωση για τις αιμοληψίες και για τη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη στους πολίτες



Σας γνωρίζουμε ότι για την αντιμετώπιση του covid-19 το Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» έχει οριστεί ως Νοσοκομείο αναφοράς αντιμετώπισης επιβεβαιωμένων περιστατικών, οποιαδήποτε δήλωση για
ακύρωση ή αναθεώρηση της συγκεκριμένης απόφασης δεν ευσταθεί.

Οι όποιες δηλώσεις σε μέσα κοινωνικής δικτυώσεις ή μέσα μαζικής ενημέρωσης φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη των συντακτών τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ο κοροναϊος covid-19 είναι μία νέα πραγματικότητα που έχει εισβάλλει στην ζωή μας, προκαλώντας σύγχυση, φόβο, αβεβαιότητα και παροξυσμό που πολλές φορές ξεφεύγει δυστυχώς από τα όρια με
απρόβλεπτες συνέπειες. Η ψυχολογία του φόβου και του πανικού είναι καθοριστική για τον έλεγχο της διασποράς του κορωναϊού. Η αγωνία, το άγχος, ο πανικός, η ανησυχία για τον εαυτό μας αλλά και για τους αγαπημένους μας ανθρώπους αλλά παράλληλα η αδιαφορία, η άρνηση, η υποτίμηση του προβλήματος αποτελούν την γκάμα των συναισθηματικών αντιδράσεων γύρω από το θέμα.

Με δεδομένη αυτή την κατάσταση σας ενημερώνουμε ότι το «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας θέτει δύο τηλεφωνικές γραμμές στην διάθεση των πολιτών για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη.

Ωράριο κοινού: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00π.μ έως 14.00π.μ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2463351595 (ψυχολόγος) και 2463351533 (Κοινωνικοί Λειτουργοί)


Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία του κορωναϊού παρατηρήθηκε μείωση της προσέλευσης των αιμοδοτών στα Νοσοκομεία.

Για να διασφαλιστούν οι ανάγκες σε αίμα και παράγωγα την κρίσιμη αυτή στιγμή, αποφασίστηκε να μετακινηθεί κλιμάκιο της αιμοδοσίας μέσα στην πόλη της Πτολεμαΐδας από Δευτέρα 23/3/2020, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αιμοδότες δημιουργώντας τους παράλληλα αίσθημα ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική αρχή σε συνεννόηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, παραχώρησε την αίθουσα του Α ́ ΚΑΠΗ, Εθνικής Αντιστάσεως 11 (χώρος πολύκεντρου) τηλ:2463022647.

Ωράριο Αιμοληψιών: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00π.μ-13:00μ.μ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Αιμοδοτών και για να τηρούνται τα μέτρα προστασίας παρακαλούμε οι Αιμοδότες να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας στο τηλ. 2463053333.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.