Δύο νέα ύποπτα κρούσματα κορονοϊού μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Κοζάνης – Το ένα από τη Δαμασκηνιά Βοΐου



Δύο νέα ύποπτα κρούσματα κορονοϊού μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, το πρωί της Τρίτη 17 Μαρτίου 2020.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, πρόκειται για έναν 74χρονο άντρα από την Δαμασκηνιά Βοΐου και μία γυναίκα 86χρονών, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική.

Τα δύο νέα ύποπτα κρούσματα κρίθηκαν ύποπτα και μεταφέρονται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να διερευνηθούν αν πρόκειται για νέα κρούσματα κορονοϊού.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Δύο νέα ύποπτα κρούσματα κορονοϊού μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Κοζάνης – Το ένα από τη Δαμασκηνιά Βοΐου

  1. Σε ποια Ιδιωτική Κλινική νοσηλευόταν? Νομίζω ότι είναι υποχρέωση σας να ενημερώσετε τον κόσμο γιατί αν είναι η μοναδική της Κοζάνης αυτές τις ημέρες πόσος κόσμος πέρασε από εκεί?

  2. Το Μποδοσακειο είναι αρμόδιο για τα κρούσματα κ οχι το νοσοκομείο Κοζάνης σουρδονταμαρα θα κολλήσετε όλη την πολη

  3. Ποιο νοσοκομείο είναι αρμόδιο στην Δυτική Μακεδονία; τι δουλειά έχουν οι ίδ.κλινικές κ το νοσοκομείο Κοζάνης θα κολλήσετε τον κόσμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.