Επιστολή διαμαρτυρίας για τις συνθήκες και τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό στο εργοτάξιο της 5ης Μονάδας της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα



Επιστολή συζύγου εργαζομένου στο εργοτάξιο της 5ης μονάδας στην Πτολεμαΐδα:

Σήμερα στο εργοτάξιο της 5ης μονάδας στην Πτολεμαΐδα έβαλαν προσωπικό 2000 ατόμων να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση αν ανήκουν ή όχι σε ευπαθή ομάδα. Όσοι δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα (η πλειοψηφία δλδ) συνεχίζει και δουλεύει κανονικά.

Δεν τους ρώτησε όμως κανεις αν έχουν στα σπίτια τους άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα.

Ο σύζυγος μου λοιπόν υπέγραψε ότι δεν ανήκει σε ευπαθή ομάδα χωρίς να ενδιαφέρει κάποιον από τους υπεύθυνους ότι η σύζυγος του είναι έγκυος (ευπαθής ομάδα), ο πατέρας του άνω των 80 ( ευπαθής ομάδα), τα πεθερικά του με αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα άνω των 70 (ευπαθής ομάδα).

Ένας να έχει ιο εκεί μέσα η εξάπλωση θα είναι ακαριαία. Δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας και δεν μπορεί κιόλας να τηρηθεί γιατί είναι η φύση της δουλειάς τέτοια. Πρέπει να κλείσει άμεσα. Παίρνω τον εοδυ στο 1135 δεν μπορώ να πιάσω γραμμή.

Παίρνω στο μποδοσακειο που είναι και νοσοκομείο αναφοράς να τους ενημερώσω ότι άμα γίνει μπραφ δεν θα ξέρουν κατά που να κάνουν μου λένε τι μας το λέτε. Αύριο θα παρω σε μεγάλα κανάλια. Είναι το μεγαλύτερο έργο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και κανένας δεν ξέρει τίποτα. Αν ήταν στην Αθήνα θα το χε μάθει όλος ο κοσμος. Εδώ μας έχουνε…

4 σχόλια στο άρθρο “Επιστολή διαμαρτυρίας για τις συνθήκες και τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό στο εργοτάξιο της 5ης Μονάδας της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

  1. Δεν εχει ληφθει κανενα μετρο το μονο μετρο ειναι οτι θα μπαινουν μεσα στο ασανσερ 3 ατομα απο εκει και περα ουτε μασκες υπαρχουν ουτε αντισιπτικα ουτρ νερο για να πλυνεις τα χερια ουτε αππστασεις ασφαλειας γτ δεν ειναι εφικτο .Στην πυλη πλεον δεν χτυπαμε καρτες για να μην φενετε ποσα ατομα δουλευουν και να μπορουν αυτοι να μαγειρευουν τα νουμερα.Η πλειοψηφεια απο τους υπεθυνους μενει μεσα στο γραφειο οπου εχει απολυμανθει και απλος δεν τους ενδιαφερει για τους υπολιπο κοσμο που δουλευει μεσα στην κατασκευη.Αξιζει να πουμε και ενα μπραβο σε μια ετερια οπου πηρε αποφαση και σταματησε λογο κορονοιου τους εργαζομενους της

  2. Μην περιμένετε να σας το πουν…. Σταματήστε μόνοι σας… Μην πατάτε το πόδι σας εκεί μέσα… Και ας πουν ότι θέλουν μετά… Κάθε μέρα όλες τις μέρες του χρόνου τρέμει ψυχή σας για το αν θα φύγετε ζωντανοί από κει μέσα.. Οι συνθήκες δουλειάς σας είναι τραγικές…τα πνευμόνια σας είναι μέσα στην καρβουνιλα και την τέφρα…και τώρα να βγουν και από πάνω?…. Όχι ρε ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ…. σταματήστε…. Και αν μπορέσουν ας βγάλουν κουβέντα…. Να οι μηνύσεις μετά….

  3. Βγείτε στα κανάλια… θα θρηνήσουμε θύματα…
    Τα λεωφορεία που έρχεται ο κόσμος και είναι γεμάτα με 50 και 60 άτομα????
    Ότι όλοι βήχουν???
    Βέβαια… δεητζηδες και Τέρνα δε βγαίνει κάνεις από τα γραφεία… Και όποιος το κάνει μόνο με χρήση μάσκας… οι υπόλοιποι εργολάβοι κανένας δε φοράει μάσκα… Γτ??? Είναι τα πρόβατα βλέπετε. Ξύπνα κράτος γτ αν κολλήσουν 2000 κόσμος θα τρέχεις και δε θα φτάνεις.

  4. ΑΗΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στα μηχανήματα απολήπτες δεν υπάρχει κανένα μέτρο υγιεινές εκτός αντισηπτικό. Για τους χειριστές και πολύ παραπάνω για τούς βοηθούς δεν έχει νερό να πλυθούν και να πω για τα καμαρίνια τούς ότι εκεί μέσα δεν ζούνε ούτε γουρούνια. Τα γουρούνια οι υπεύθυνοι δεν κάνουν τίποτα για αυτό εδώ και πολύ καιρό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.