Με όλα τα μέτρα ασφαλείας η λειτουργία των σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη – Εξαντλήθηκαν τα απολυμαντικά – Δείτε φωτογραφίες



Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τους κανόνες ασφαλείας που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση λειτούργησαν τα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020.

Η κίνηση στα σούπερ μάρκετ της πόλης είναι αυξημένη, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ουρές τόσο εντός όσο και εκτός των καταστημάτων. Οι καταναλωτές φαίνεται να είναι ενημερωμένοι για τα μέτρα ασφαλείας, αφού οι ίδιοι τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας που τους υποδεικνύονται, ενώ οι ηλικιωμένοι, όπως αναφέρουν οι καταναλωτές, δείχνουν να μη συμμορφώνονται τόσο στις ασφαλείς οδηγίες.

Εξαντλήθηκαν τα απολυμαντικά από τα ράφια

Μηδενική είναι η διαθεσιμότητα σε όλα τα απολυμαντικά και αντισηπτικά είδη, αφού εξαντλήθηκαν από νωρίς. Επίσης, έλλειψη παρατηρήθηκε σε διάφορα καθαριστικά είδη και γάντια μιας χρήσης. Για τα συγκεκριμένα είδη έχει μπει πλαφόν αγοράς έως τρία προϊόντα ανά καταναλωτή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR δεν παρατηρείται ιδιαίτερο πρόβλημα στην τροφοδοσία των σούπερ μάρκετ για τα συγκεκριμένα είδη και άμεσα θα επανέλθουν στα ράφια. 

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από κεντρικό σούπερ μάρκετ της Κοζάνης:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με όλα τα μέτρα ασφαλείας η λειτουργία των σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη – Εξαντλήθηκαν τα απολυμαντικά – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.