Σπάρτακος: Με ελάχιστο προσωπικό η λειτουργία Σταθμών και Ορυχείων – Αγώνας δρόμου για την ανάσχεση του ιού και την τροφοδότηση της χώρας



Διαχρονικά οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ έχουν αποδείξει την ετοιμότητα, τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία τους σε πολλά θέματα.

Ζωτικής αλλά και λιγότερο ζωτικής σημασίας.

Σήμερα, σε μία πολύ κρίσιμη και ευάλωτη στιγμή (του πλανήτη ολάκερου), συνεχίζουν να κρατούν την ίδια στάση.

Ακολουθώντας τις οδηγίες και τις αποφάσεις της Διοίκησης και της Κυβέρνησης, βρίσκονται στις επάλξεις προσπαθώντας να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εστιάζοντας σε τρεις βασικούς πυλώνες

Την ανάσχεση της διασποράς του νέου κορονοϊού (COVID-19)

Την διασφάλιση και απρόσκοπτη συνέχιση της επιχειρησιακής λειτουργίας του Ομίλου ΔΕΗ

Την διατήρηση της ενεργειακής επάρκειας της χώρας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ χαιρετίζει την απόφαση της Διοίκησης, που λαμβάνει και εντείνει (κατά περίπτωση) τα μέτρα της που έρχονται να προστεθούν στην γενικότερη προσπάθεια για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την προστασία των καταναλωτών με την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, από σήμερα Δευτέρα 16/3 Σταθμοί και Ορυχεία θα λειτουργούν με το ελάχιστο προσωπικό, το οποίο θα ενισχύεται στα νευραλγικά πόστα.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλουν ως άτομα αλλά και ως ομάδα και απευθύνει έκκληση προς όλους να εντείνουν τα μέτρα για την προστασία των ιδίων και κατ΄ επέκταση των συναδέλφων, των συνανθρώπων και των οικογενειών τους.

Καλή δύναμη, θερμές ευχαριστίες και προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ομίλου που μαζί με τους υπόλοιπους δίνουν τον δικό τους αγώνα, καταβάλουν τη δική τους σπουδαία προσπάθεια.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ & ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Γραφείο Τύπου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σπάρτακος: Με ελάχιστο προσωπικό η λειτουργία Σταθμών και Ορυχείων – Αγώνας δρόμου για την ανάσχεση του ιού και την τροφοδότηση της χώρας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.