Δυτική Μακεδονία: Κλιμάκια της Περιφέρειας μαζί με γιατρούς ξεκινούν εντατικούς ελέγχους σε μαγαζιά και σούπερ μάρκετ



Κλιμάκια της Περιφέρειας μαζί με γιατρούς, αναμένεται από τη Δευτέρα (15/3) να ξεκινήσουν εντατικούς ελέγχους στα μαγαζιά και στα σούπερ μάρκετ της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να διαπιστώνουν εάν τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού.

Η απόφαση πάρθηκε στην ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε η Περιφέρεια, υπό την προεδρία του Γιώργου Κασαπίδη, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και στην πρόταση του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης που ζήτησε να ζητηθεί να κηρυχθούν σε καραντίνα τα χωριά πέριξ του Βοΐου, λέγοντας πως αναμένονται περαιτέρω εντολές από τους αρμοδίους.

Ο 53χρονος ο οποίος εργάζονταν ως παρασκευαστής στο Μικροβιολογικό του νοσοκομείου Καστοριάς είναι ο δεύτερος θάνατος που καταγράφεται από την περιοχή της Δυτική Μακεδονίας, μετά τον 90χρονο από τη Δραγασιά Βοϊου όπου κατέληξε από τον κορονοϊού.

Από το ethnos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.