Ευχαριστήριο σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του επετειακού χορού για τα 30 χρόνια λειτουργίας της Ποντιακής Ένωσης Στουτγάρδης και Περιχώρων



Ο επετειακός χορός των 30 χρόνων του συλλόγου μας, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, πέρασε στην Ιστορία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που παρευρέθηκαν στον εορταστικό χορό μας, συμβάλλοντας στην επιτυχία του και γιορτάζοντας μαζί μας τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας, μιας και όλα αυτά τα χρόνια εσείς είστε οι υποστηρικτές μας και οι συνοδοιπόροι μας.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε μικρούς και μεγάλους, που βοήθησαν άοκνα πολλές μέρες τώρα, για να ετοιμαστούν τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στην Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στην Στουτγάρδη, κυρία Ελένη Λιανίδου, που μας τίμησε με την παρουσία της, καθώς και για τα τόσο κολακευτικά λόγια της κατά τον χαιρετισμό της, όσο και για την διαρκή στήριξή της από τον καιρό, που ανέλαβε τα καθήκοντα της.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αντιπροσωπεία με τα Αδέλφια μας από τα Αλωνάκια Κοζάνης και τον Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων ΠΟΝΤΟΣ, καθώς και τον Πρόεδρο τους κύριο Θεόδωρο Λαζαρίδη.

Ευχαριστούμε ακόμη, τον κύριο Ηλία Αθανασιάδη από την εφημερίδα KOZANILIFE.GR, τον κύριο Φόρη Πεταλίδη από την εφημερίδα ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ, για την ειδησεογραφική κάλυψη της βραδιάς και την κυρία Έλλη Κουτσουρίδου για την φωτογραφική κάλυψη και το φωτογραφικό αρχείο, καθώς και όλες τις ιστοσελίδες και μπλοκ, που προέβαλαν την εκδήλωσή μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 7 Νοεμβρίου 2020 και τον 22ο χορό Νεολαίας του συλλόγου μας, συνεχίζοντας παράλληλα με όλα τα τμήματα του συλλόγου, να κάνουμε αυτό που κάνουμε εδώ και τριάντα χρόνια τώρα, για την Ποντιακή Παράδοση, τις Αξίες, για τον Ποντιακό Πολιτισμό.

«…Η Ρωμανία κι αν πέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο…»

Ποντιακή Ένωση Στουτγάρδης και Περιχώρων «Η ΡΩΜΑΝΙΑ»

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.