Αποδεκατίστηκε το νοσοκομείο της Καστοριάς – Σε κατ’ οίκον περιορισμό 60 εργαζόμενοι



Καμπανάκι χτυπά η ΠΟΕΔΗΝ αναφορικά με την κατάσταση που υφίσταται σε νοσοκομεία της χώρας όσον αφορά τον κορωνοϊό, αφού τα ύποπτα κρούσματα όπως αναφέρεται αντιμετωπίζονται με την συνήθη διαδικασία εξέτασης στα ΤΕΠ και εισαγωγής στις κλινικές (Παθολογικές, Πνευμονολογικές).

Όπως διαβάζουμε στο voria.gr, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο νοσοκομείο της Καστοριάς να βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκονται αυτή τη στιγμή 60 εργαζόμενοι.

«Μεταξύ των συναδέλφων που είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό είναι και τρία μέλη της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων. Οι εργαζόμενοι, το Σωματείο εκφράζουν κραυγή αγωνίας για την κατάσταση, για την έλλειψη υγειονομικού υλικού. Το Νοσοκομείο πρέπει να απολυμανθεί, καθότι αναμένεται μεγαλύτερος αριθμός νοσούντων από κορωνοϊό», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Επισημαίνεται ότι ο συνολικός αριθμός εργαζόμενων στα νοσοκομεία που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό αυτή τη στιγμή είναι 139.
Την ίδια ώρα η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει την απροθυμία για την συμμετοχή στο διαγωνισμό έκτακτων προσλήψεων από γιατρούς και νοσηλευτές συγκεκριμένων ειδικοτήτων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.