Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης



Ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού έρχεται να προστεθεί στην λίστα της πανδημίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, πρόκειται για 78χρονο άντρα από την Δαμασκηνιά Βοΐου. Ο 78χρονος άντρας νοσηλευόταν με πνευμονία στην Παθολογική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης από τις 8 Μαρτίου, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε το ιατρικό προσωπικό ότι έχει έρθει σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των προηγούμενων ημερών που διαγνώστηκαν στην ίδια περιοχή. Στο δείγμα που πάρθηκε από τον 78χρονο για την ταυτοποίηση, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Από την ιχνηλάτηση των επαφών των ήδη επιβεβαιωμένων ασθενών στον κορονοϊό, φαίνεται ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων. Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος θα πρέπει να δείξει ψυχραιμία και να τηρεί αυστηρά και με υπευθυνότητα τις ασφαλείς οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

  1. Μπραβο στο Μαματσιο για την ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ των κρουσμάτων. Γκρεμισμα οπως το ξενοδοχείο σην Κινα. ΑΧΡΗΣΤΟΙ

  2. ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΟ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΠΑΛΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΟΜΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ(ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΟΜΗ)
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΠΑΛΙΟΙ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΤΛ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.