«Ενωμένοι Μακεδόνες»: Διοργανώνουν εκδρομή υποστήριξης και συμπαράστασης στα σύνορα στον Έβρο



Εκδρομή υποστήριξης και συμπαράστασης στα σύνορα στον Έβρο ετοιμάζει η ομάδα «Ενωμένοι Μακεδόνες».

Οι ίδιοι αναφέρουν:

Αλλαγή σχεδίων!

Θα είμαστε εκεί όπου και όταν μας χρειάζεται η Ελλάδα!!!

Οι Ενωμένοι Μακεδόνες μαζί με τους Ενωμένους Θράκες οργανώνουμε ”εκδρομή” υποστήριξης και συμπαράστασης στα σύνορά μας εκεί στην πρώτη γραμμή της οργανωμένης λαθροεισβολής που δέχονται από το καθεστώς της Νέας Τάξης Πραγμάτων και από τα κόμματα που την εξυπηρετούν…

Το έχουμε δηλώσει και έχουμε ορκιστεί…

Θα είμαστε ΕΚΕΙ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δείτε την εκδήλωση εδώ

4 σχόλια στο άρθρο “«Ενωμένοι Μακεδόνες»: Διοργανώνουν εκδρομή υποστήριξης και συμπαράστασης στα σύνορα στον Έβρο

  1. «Καταπέλτης» ο καθηγητής Μάζης: Αν συνηθίσουμε το μεταναστευτικό, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε!
    καθηγητής Γεωπολιτικής και διεθνολόγος, μιλώντας σε εκπομπή του Alpha. 26 Νοε 2019

    Αυτό που γίνεται σε βάρος της Ελλάδας, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, μπορεί να χαρακτηριστεί μαζικός εποικισμός που θα επιφέρει πληθυσμιακή μετάλλαξη, εποικισμός τον οποίο το διεθνές δίκαιο χαρακτηρίζει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και οδηγεί σε δημογραφική γενοκτονία του αυτόχθονος λαού.

  2. ” αν συνηθισουμε το μεταναστευτικο” . Τι λες ξερεις; προκειται για συνηθεια; ειναι έξις; γιατι δεν μιλας καθαρα; . Και μετα ” μαζικος επικοισμος” και καμια περαιτερω εξηγηση. Επειδη το λες εσυ και οποιοι αλλοι. Ξηγα μας ποτε γινεται αυτο πχ σε ποια αναλογια με τον πληθυσμο μας και οτι αλλο ξερεις. Δεν ειματε ζωα, αν τα πεις θα τα κατανοησουμε,(οχι καραμελιτσες να περνα ς την ωρα σου κοροιδευοντας). Αμεσως μετα “πληθυσμιακη μεταλλαξη”. Ανατριχιαστικο! Ετσι λεγεται, ετσι ακουγεται. Αν το πεις αλλιως, θα ακουστει αλλιως. Περα αυτο βεβαια λειπει και εδω η τεκμηριωση ( γλυκια που ειναι η καραμελα!) Παρολα αυτα, επειδη το καθηγητης και επειδη οι λεξεις ειναι γαργαλιστικες παραλιγο να σε παρω στα σοβαρα, ωσπου εγραψες ” εγκλημα κατα της ανθρωποτητας” και μαλιστα κατα το διεθνες δικαιο. Πλακα εχεις. Το καψες το θεμα. Νανακια τωρα.

  3. 1. Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης δήλωσε ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να παραδώσει την Αθήνα σε θλιβερές μειοψηφίες, που επιδιώκουν να γίνουν κράτος εν κράτει καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας. | iefimerida.gr20|07|2018.
    2. Γεννηματά: «Το προσφυγικό εξελίσσεται σε εθνική τραγωδία» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ
    3. «Βόμβα» Χρυσοχοΐδη για το μεταναστευτικό: Μη διαχειρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα iefimerida.gr – 6-11-19
    4. Ο Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Στρατηγός ε.α, Επίτιμος Α/ΓΕΣ, μιλά για την βόμβα του προσφυγικού-μεταναστευτικού. 2-11-19.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.